Header Afbeelding werken bij Topicus

Acute zorg

Preventief werken in de zorg is fantastisch. Goed voorbereid zijn op wat komen gaat en daar je manier van werken op aanpassen is de perfecte situatie. Maar wat als je je been breekt?

Acute zorg

Wat als je je been breekt? Dan heb je acute, niet geplande zorg nodig. Een ambulance, behandelingen in het ziekenhuis, en opvolging door specialisten. Al die verschillende zorgverleners moeten met elkaar samenwerken, zodat ze precies weten wie jij bent en wat je nodig hebt. Lastig, maar niet onmogelijk. Want wij doen het met onze software VIPLive.

DE UITDAGING

Als je in de ambulance onderweg bent naar het ziekenhuis, is het fijn als ze daar weten wat er markeert. Wat je waardes zijn, welke hulp je nodig hebt, en wat je achtergrond is. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het moet snel, veilig en correct gebeuren. Om dit te realiseren moeten er veel verschillende gegevens en zorgverleners bij elkaar komen. Het is een ingewikkeld web van zorgprofessionals, instellingen en data. 


ONZE IMPACT

Met VIPLive helpen wij deze acute zorg zo efficiënt mogelijk te organiseren. Dit doen we onder andere door medische dossiers en triagegegevens makkelijk en snel uit te wisselen. Zo kunnen de huisartsenposten, spoedeisende hulp, meldkamers, en de ambulancezorg samen aan hetzelfde doel werken: Patiënten zo efficiënt, goed en snel mogelijk behandelen, door belangrijke informatie op het juiste moment voor handen te hebben.

 

JIJ OP DE WERKVLOER

Businessline Acute zorg werkt samen met de businessline Regionale zorg aan hetzelfde platform: VIPLive. Van alle collega’s die aan VIPLive werken, houden er zo’n vijftig zich bezig met de onderdelen die te maken hebben met de acute zorg. 

 

DE WERKSFEER

De afdeling waarin je terecht komt is hecht, gewend ideeën uit te wisselen en kennis te delen. En hoewel we allemaal in verschillende teams werken, is onze missie hetzelfde: Software ontwikkelen waarmee we een impact maken op de maatschappij. Die betrokkenheid zie je ook terug in de werksfeer. We zijn allemaal begaan met het product en zijn niet bang om bij elkaar aan te kloppen voor hulp.

 

ONZE TOOLS

Front-end: Angular, TypeScript, HTML/CSS en Javascript

Backend: Java, Java Wicket, Maven, SQL, Hibernate, Spring-Boot

Database: PostgreSQL

Testen: Cypress en Katalon

Ops: AWS, Docker, GitHub, Jenkins, OctoDeploy

 

BEKEND VAN

VIPLive, ons gezondheidsplatform. Vrijwel alle ambulancediensten en landelijke 112-meldkamers in Nederland werken met VIPLive.

Meer weten? Neem contact op

@
Bas Hofman Recruiter 06-53463712Nu bellen