Header Afbeelding werken bij Topicus

Connected Finance

Een hypotheek aanvragen doe je niet zomaar. Daar denk je goed over na. Maar toch blijft de hypotheekaanvraag een ingewikkeld onderdeel van het kopen van een huis. Binnen onze businessline Connected Finance proberen we het makkelijker en duidelijker te maken. Dat doen we met onze software Findesk.

Connected Finance

Consumenten en geldverstrekkers krijgen met Findesk snel, makkelijk en eerlijk een duidelijk overzicht in wat de financiële mogelijkheden zijn. Vandaag, morgen en over dertig jaar. De focus ligt hierdoor niet meer op hoe ga ik het betalen, maar op woongenot bereiken en van je huis een thuis maken. Impact maken dus.

DE UITDAGING

Het minst leuke stukje van een huis kopen, is wel meteen een doorslaggevende: de hypotheek. Hoeveel geld kun je lenen? Hoe weet je welke risico’s je loopt? Wat doe je met je pensioen? Of wat als je er alleen voor komt te staan? Al deze vraagstukken zijn abstract en ingewikkeld, maar belangrijk. Met onze businessline Connected Finance bieden we relevante oplossingen om consumenten eerlijk inzicht te geven in hun financiële mogelijkheden. 

ONZE IMPACT

Meer dan dertig procent van alle hypotheekaanvragen in Nederland verloopt via onze software Findesk. Op elk moment van hun hypotheekaanvraag helpen we klanten financieel de beste keuzes te maken – vanaf de eerste oriëntatie, tot het advies, het daadwerkelijk verstrekken van de hypotheek en de laatste aflossing. 

 

JIJ OP DE WERKVLOER

We werken met zo’n dertig collega’s verdeeld over drie teams: Gonzales, Winx en Findesk. De manier waarop we samenwerken is niet in beton gegoten. Het wordt vooral besloten door de teams zelf. We willen een fijne werkomgeving, met een goed resultaat, en de teams bepalen zelf wat ze nodig hebben om dit te verwezenlijken. 

 

DE WERKSFEER

De werksfeer verschilt per team. Sommige teams zijn enorm aanwezig en dat werkt voor hun heel goed. Andere teams zijn stiller en meer op zichzelf. Dit is ook afhankelijk van de leeftijden en de thuissituaties. Er zijn werknemers die begin twintig zijn, maar ook medewerkers die de vijftig aantikken. Hoe verschillend sommige teams ook zijn, er is ook een overkoepelende gezelligheid met gezamenlijke lunches, spelletjesavonden, en borrels. We kijken altijd naar elkaar om, en helpen elkaar waar nodig.


BEKEND VAN

Findesk. Dit adviessoftware wordt dagelijks door meer dan tweeduizend financieel- en hypotheekadviseurs gebruikt om snel en zorgeloos een passende hypotheek te kunnen afsluiten.

Meer weten? Neem contact op

@
Anouk Zweverink Recruiter 0620735043Nu bellen