Topicus & Finance

Help jij mee om iedere burger de juiste financiële keuzes te laten maken? Financiën begrijpelijk en overzichtelijk maken voor iedereen. Daar maken wij werk van. Voor nu en de toekomst.

Topicus en de financiele wereld

Sparen, beleggen, een hypotheek afsluiten, een zakelijke financiering aanvragen, pensioen opbouwen. Topicus wil de traditionele manier van bankieren transformeren naar een nieuwe wereld.

De wereld waarin de consument centraal staat. Wij werken aan een platform dat de consument en ondernemer maximaal in hun kracht zet, door inzicht en overzicht te bieden en hun financiële situatie begrijpelijk te maken.

We verbinden met behulp van slimme technologie mensen, systemen en data met elkaar. Door alle geldzaken samen met banken, verzekeraars en financieel dienstverleners aan elkaar te koppelen in een platform. Daardoor kun je als consument al je financiële gegevens op één plek in één overzicht bekijken en beheren. Dit inzicht helpt jou als consument om verantwoorde geldkeuzes te maken. Grip houden dus. De professional kan zijn of haar klant optimaal helpen door inzicht te bieden, zonder te verzanden in administratieve rompslomp. Financiële impact door tech. Voor de consumenten. En voor de hele financiële sector. Help je mee?

Nick vertelt over werken bij Finance

Vacatures binnen Finance