Header Afbeelding werken bij Topicus

The invisible connection

De onzichtbare connectie tussen Topicus en de maatschappij. Onzichtbaar, maar onmisbaar. Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van onze platformen, dus ook in jouw sociale omgeving. Help je mee?

Ga naar vacatures

Impact on society

Wij hebben de eindgebruiker (de burger, leerkracht, huisarts etc) altijd voor ogen, maar die eindgebruiker ziet ons eigenlijk nooit. Terwijl wij bij belangrijke momenten in het leven aanwezig zijn en die mede mogelijk maken.

Impact on society dus. Impact met tech oplossingen. Dat vinden wij dus de normaalste zaak van de wereld, maar maakt werken bij Topicus wezenlijk anders. Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van onze platformen, dus ook jijzelf en de mensen in jouw sociale omgeving. Platformen voor het onderwijs, de zorg, het sociaal domein en voor de financiële markt.

Op alle vlakken waar we met onze tech-kennis en vakmanschap kunnen helpen, blijven we markten zelf actief veranderen. Zo geven we de regie aan de burger, vergroten we zelfredzaamheid en verkleinen we kwetsbaarheid. Daar wil jij toch ook aan bijdragen?


Dit doen we allemaal vanuit onze ‘hometown’ Deventer waar we onze eigen ‘Topicus Campus’ ontwikkelen. Maar ook vanuit Utrecht, Andelst, Groningen, Leiden, Wageningen, Gouda en zelfs in Vietnam en Roemenië. En onze ambities reiken nog verder. Met ruim 1.100 Topicanen hebben wij de innovatiedrang en slagkracht om deze ambities te bereiken. 


Word jij gedreven door vakmanschap? En wil jij werken aan projecten die echt impact hebben op de maatschappij? Kom dan kennis met ons maken.

Markten waarin wij actief zijn

We zijn vaak onzichtbaar, maar onmisbaar. Op meer plekken dan je denkt, tijdens belangrijke momenten in je leven. Onze slimme en eigenwijze Topicanen bedenken en bouwen eigen tech-oplossingen. We zien in zoveel markten dat het anders kan. Beter kan. Dus gaan we aan de slag en ontwikkelen vanuit klant inzicht en onze eigen inzichten de allerbeste oplossingen. En die aanpak slaat aan! Ontdek in welke markt jij met jouw talenten het verschil kunt maken.

Inhouse werken aan software die ertoe doet?

Meer weten? Bel of mail Kalle

@
Kalle Dijkkamp Recruiter 06-38795166Nu bellen