Header Afbeelding werken bij Topicus

Keyhub

Iedere organisatie wil dat informatie veilig is. Maar nu we steeds meer applicaties, accounts en wachtwoorden gebruiken worden de risico’s groter en beveiliging ingewikkelder. Onze software biedt een revolutionaire oplossing.

Digitale veiligheid

Onze oplossing KeyHub maakt toegangsbeheer veilig én eenvoudig. Door autorisatie te verspreiden over teams en gebruikers alleen hoognodige rechten te geven verdwijnen superusers en daarmee het risico op grootschalige hacks, datalekken en digitale gijzelingen.

De uitdaging

De IT-omgeving van bedrijven en organisaties wordt steeds groter en belangrijker. Slimme applicaties, portalen, servers en partnerkoppelingen helpen ons steeds sneller en efficiënter (samen)werken. Maar het brengt ook risico’s met zich mee. Want hoe groter het web van accounts en wachtwoorden, hoe groter het risico dat er iets misgaat. Een simpele sessiekaping of een hack via gelekte inloggegevens is zo gebeurd. En wanneer dit bij een gebruiker met veel toegangsrechten gebeurt, is de schade vaak niet te overzien.

Onze impact

KeyHub verandert de wereld van toegangsbeheer. Met KeyHub hebben niet centrale beheerders, maar teams zelf de verantwoordelijkheid over de digitale beveiliging, wachtwoorden en rechten van gebruikers. Daarbij krijg je nooit méér rechten dan strikt noodzakelijk. Organisaties hebben wel centraal inzicht in alle toegangsactiviteiten. Zo voorkomen we dat er ‘superusers’ ontstaan met teveel rechten, die een risicovol doelwit zijn. We verspreiden de beveiliging over kleine schakels, zodat geen enkele account toegang geeft tot grootschalige gevoelige informatie. Daarmee brengen we digitale veiligheid naar het hoogste niveau. Niet alleen voor alle Topicus-divisies, maar ook grote overheidsorganisaties waar digitale veiligheid cruciaal is.

Jij op de werkvloer

Bij onze businessline werk je met een team van ondernemende collega’s aan de beste digitale beveiliging van Nederland. Samen ontwerp je nieuwe technische oplossingen om bedrijven en overheden klaar te maken voor de toekomst. Daarin sta je dichtbij klanten, luister je naar hun behoeften en krijg je alle ruimte om vernieuwende ideeën uit te voeren. Zo kun je echt impact maken op de maatschappij.  

De werksfeer

Bij KeyHub werken we als zelfstandig team binnen Topicus, waarbij veel van ons al meer dan 10 jaar samenwerken. Dat zorgt voor een echt teamgevoel, waarbij alle ruimte is voor ondernemerschap, eigen initiatief en persoonlijke groei. Je hoeft hier geen strakke hiërarchie te verwachten. Je bent vanaf dag één een belangrijk onderdeel van ons team en we stimuleren je altijd om je eigen ideeën te bedenken die we samen kunnen ontwikkelen. Zo halen we het beste uit in elkaar naar boven en het belangrijkste: maken we mooie, vernieuwende oplossingen.

Onze tools

  • Java (JakartaEE)
  • Apache Wicket
  • Wildfly
  • PostgreSQL
  • Docker
  • SaltStack (Python)
  • ReactJS
  • Selenium


Bekend van

KeyHub, de veiligste oplossing voor Identity en Acces Management in Nederland die wordt gebruikt door grote overheidsorganisaties waar digitale veiligheid cruciaal is.

Meer weten? Neem contact op

@
Sander Jansen-Soemanta Recruiter onderwijs 06-41370751Nu bellen