Topicus mag zich benoemen tot World-class Workplace! - Werkenbijtopicus
Topicus mag zich benoemen tot World-class Workplace!

Topicus mag zich benoemen tot World-class Workplace!

Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor ‘goed werkgeverschap’ 100% gebaseerd op de mening van onze medewerkers.

Topicus heeft haar jaarlijkse medewerkersonderzoek uitgevoerd. Waar medewerkers om hun mening werd gevraagd omtrent thema’s als samenwerking, maatschappelijke impact, duurzaamheid en ontwikkeling. Naast een hoge respons, 754 collega’s (83,9%) hebben gehoor gegeven aan het onderzoek, mag Topicus zich benoemen tot World-class Workplace!


World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers Keurmerk, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor ‘goed werkgeverschap’. Organisaties kunnen het keurmerk alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Met een werkgeversscore van 7,7 scoort Topicus boven de Nederlandse benchmark van 7,2 en verdient hiermee het World-class Workplace keurmerk. Een prestatie om trots op te zijn!  


Wat Topicus volgens haar medewerkers tot World-class Workplace maakt is het werkgeverschap, betrokken- en bevlogenheid en klantgerichtheid.


Waaruit Topicus mag concluderen dat veel Topicanen zich in hoge mate verbonden voelen met de organisatie, achter de doelstellingen staan én het leuk vinden om bij Topicus te blijven werken. Maar ook de mate van energie die Topicanen krijgen van hun werk, trots op het werk zijn dat ze doen en hun werk als zinvol ervaren. Topicanen zijn tevens specifiek trots op de maatschappelijk impact, dat ze echt impact maken op verschillende markten waar veel Nederlanders mee te maken krijgen en de schaalgrootte daarvan. Daarnaast op de innovatiekracht en de sterke samenwerking binnen teams. 


Op een aantal thema’s wordt Topicus door haar medewerkers aangemoedigd om deze naar een hoger plan te tillen. Hier worden veel nuttige suggesties en ideeën aangereikt om vervolgstappen te zetten en daar gaat Topicus uiteraard mee aan de slag! 


Dit keurmerk moedigt ons aan om het verschil te blijven maken voor onze medewerkers, onze klanten en de maatschappij. Het bevestigt dat veel Topicanen zich in hoge mate verbonden voelen met Topicus, achter de doelstellingen staan én het leuk vinden om bij Topicus te blijven werken. Wil jij ook deel uitmaken van onze teams? Bekijk dan onze vacatures.

Meer weten?

Neem contact op met

Liesbeth Platvoet