Topicus en KNNS kondigen samenwerking aan

Topicus en KNNS kondigen samenwerking aan

Topicus en KNNS kondigen aan te gaan samenwerken in digitaal toegangsmanagement.

Topicus en KNNS kondigen aan te gaan samenwerken in digitaal toegangsmanagement.

Centraal toegangsbeheer is vaak complex en traag; het kan lange tijd duren voordat een medewerker toegang heeft tot de juiste applicaties en systemen. Om die reden worden wachtwoorden dan ook vaak onderling gedeeld, wat beheer en controle bemoeilijkt. Topicus KeyHub, vanaf mei opgenomen in het aanbod van KNNS, biedt een oplossing voor deze problemen door transparantie in toegangsbeheer te combineren met de juiste verantwoordelijkheden bij de juiste personen. KeyHub zorgt ervoor dat er geen super-admins meer zijn die overal bij kunnen (= securityrisico) en dat de verantwoordelijkheid voor de toegang komt te liggen bij diegene die ook daadwerkelijk verantwoordelijk ís.

KNNS is een IT-dienstverlener die al meer dan dertig jaar het MKB van Nederland voorziet van een toekomstbestendige moderne werkplek. Een belangrijk kenmerk van die werkplek is dat die rolgebaseerd is. Medewerkers kunnen bij de data die voor hun beschikbaar is gesteld. De samenwerking tussen Topicus en KNNS speelt daarop in. Dat zorgt ervoor dat organisaties veiliger worden en meer bewust omgaan met digitaal toegangsmanagement.

“Al direct was er een klik met Topicus. Hun aanpak van digitaal access management is uniek en sluit naadloos aan bij onze visie omtrent het veranderende IT-landschap”, aldus Coert Tempelman, directeur van KNNS. “Wij adviseren en helpen onze klanten aan een moderne werkplek die mee kan bewegen met het veranderende IT-landschap. Personalisatie, veiligheid en flexibiliteit staan daarin centraal. Met KeyHub kunnen wij onze klanten een oplossing bieden waarmee ze snel toegang hebben tot hun applicaties.”

Martijn Maatman, verantwoordelijk voor de business development van Topicus KeyHub: “Wij zijn erg verheugd met deze samenwerking. Hun ervaring en de manier waarop KNNS met access management omgaat zal een waardevolle bijdrage leveren aan de productontwikkeling. Samen zorgen om organisaties veiliger en meer bewust te maken, betekent een grote invulling van onze ambitie.”

///Einde persbericht///

Over KNNS

KNNS maakt IT simpel. Dat doen wij door middel van focus, eenvoud en op basis van bewezen technologie en best practices. Dat zorgt ervoor dat alle energie en inspanningen hun vruchten afwerpen en de zaak structureel vooruit wordt geholpen. Door het mobiliseren en kanaliseren van alle kennis blijf je bij de kern van de zaak.

Het visualiseren van de bedrijfsprocessen en onderliggende IT-technieken helpt daarbij. Met dat inzicht zie je direct waar mogelijk dubbele technieken of inefficiënte systemen worden gebruikt. Zo wordt het IT-landschap stuurbaar en faciliterend aan de ambities van de organisatie.