Header Afbeelding werken bij Topicus
Header Afbeelding werken bij Topicus

Benefits

Werken bij Topicus doe je uiteraard niet voor niets! Je wil natuurlijk ook weten wat jij van ons kunt verwachten. Dit lees je allemaal terug op deze pagina. Onze arbeidsvoorwaarden en andere benefits zijn op deze pagina opgedeeld in de volgende vier onderwerpen: Beloning, Middelen & Mobiliteit, Bedrijfscultuur en Aandacht voor jou!

Aandacht voor jou

Ontwikkeling & Groei
Bij Topicus staan we nooit stil, ook niet als het gaat om onze eigen ontwikkeling! Bij ons ben je ondernemer van je eigen talent. We bieden Topicanen daarom verschillende bouwstenen om te blijven leren en groeien, zodat iedereen hier zelf eigenaarschap over kan nemen. Door het integreren van de praktijk in alle leerinterventies worden we niet alleen slimmer maar vergroten we ook de impact van ons werk. Daarin geloven dat iedereen op zijn eigen manier leert, of het nu gaat om je persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling of leiderschapsontwikkeling.

Hiervoor biedt ons Learning & Development team bouwstenen, zoals:

  • Onboarding – ontdek de wereld van Topicus

  • Ontwikkelkompas – creëer je eigen ontwikkelplan

  • Topicus University – kies een training uit een breed aanbod

  • Coachingspool – versterk je persoonlijke effectiviteit

  • Talentships – maak een vliegende start binnen Topicus

  • Traineeships – ontwikkel jezelf in een nieuw vakgebied

  • Intervisie – leer samen met collega’s van vraagstukken in de praktijk

  • Insights Discovery – inzicht in jezelf en je omgeving

Daarnaast zetten we bij Topicus ook volop in op kennisdeling, want waarom het wiel opnieuw uitvinden? Bijvoorbeeld tijdens lunchlezingen of kennisdelingssessies. Wil je meer weten over de bovenstaande bouwstenen? Lees hier dan snel meer over Ontwikkeling & Groei bij Topicus.

TopiFit
Samen bouwen we aan een fit Topicus voor iedereen. We faciliteren Topicanen om een eerste stap te zetten in het maken van gezonde en fitte keuzes, door middel van ons vitaliteitsprogramma TopiFit.

Werk- en privé balans
We streven naar een gezonde balans tussen werk en privé. Je krijgt daarom de vrijheid om je eigen werktijden te bepalen om thuis- en op kantoor werken goed met elkaar in balans te brengen. Uiteraard wel in overleg met je team, want je moet wel samen de klus klaren!