Header Afbeelding werken bij Topicus
Header Afbeelding werken bij Topicus

Benefits

Werken bij Topicus doe je uiteraard niet voor niets! Je wil natuurlijk ook weten wat jij van ons kunt verwachten. Dit lees je allemaal terug op deze pagina. Onze arbeidsvoorwaarden en andere benefits zijn op deze pagina opgedeeld in de volgende vier onderwerpen: Beloning, Middelen & Mobiliteit, Bedrijfscultuur en Aandacht voor jou!

Bedrijfscultuur

Wij willen dat jij jezelf kunt zijn!
Bij Topicus hechten we waarde aan authenticiteit en nodigen je uit om gewoon te zijn wie je bent. We halen het beste in elkaar naar boven, durven kritisch te zijn en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Samen creëren we een omgeving die veilig en inspirerend is, waarin iedereen de kans krijgt om op hun eigen unieke manier uit te blinken.

Kleine development teams
Ga je in een development team aan de slag? Bij Topicus omarmen we de voordelen van kleine teams, ondanks dat we inmiddels met al ruim 1.100 collega’s iedere dag ons beste beentje voor zetten. Dit betekent dat je werkt binnen een grote en innovatieve organisatie én in een nauw verbonden team waar de lijntjes kort zijn, maar jouw impact groot. Een development team bestaat uit meerdere software developers, een informatie analist, een software tester, een UX-designer en een projectleider en/of product owner.

Werken bij het gezelligste IT-bedrijf van Nederland!
Buiten het werk is het bij ons ook gezellig! Iedere eerste donderdag van de maand is er een TopiBorrel waar iedereen kan genieten van een pizza uit eigen houtoven en een heerlijke Topicus Gifkikker. Ons eigen gebrouwen speciaalbiertje! Daarnaast organiseren we regelmatig HackathonsGame Nights en andere toffe events. Oh, en vergeet ons legendarische eindejaarsfeest niet!

Onboarding
Als je bij Topicus in dienst komt word je vanaf je allereerste werkdag aan een persoonlijke buddy gekoppeld. Deze collega, afkomstig uit jouw team, is niet alleen je vraagbaak, maar helpt je ook om jouw eerste netwerk op te bouwen, praktisch wegwijs te worden en je te laten kennismaken met het unieke Topicus DNA.

Om je een zachte landing te geven en je helemaal om te toveren tot Topicaan volg je de eerste maand een plenaire onboarding, samen met andere collega’s die in dezelfde maand starten. Gedurende je eerste maand besteed je ongeveer 20% van je tijd aan het bijwonen van diverse onboarding activiteiten, zoals presentaties, workshops en inspiratiesessies, allemaal verzorgd door ervaren Topicanen. Zo krijg je een diepgaand inzicht in onze organisatie, bedrijfscultuur en werkwijzen!