Header Afbeelding werken bij Topicus
Header Afbeelding werken bij Topicus

Benefits

Werken bij Topicus doe je uiteraard niet voor niets! Je wil natuurlijk ook weten wat jij van ons kunt verwachten. Dit lees je allemaal terug op deze pagina. Onze arbeidsvoorwaarden en andere benefits zijn op deze pagina opgedeeld in de volgende vier onderwerpen: Beloning, Middelen & Mobiliteit, Bedrijfscultuur en Aandacht voor jou!

Middelen & Mobiliteit

Werkbudget
Iedere Topicaan heeft een eigen werkbudget ter waarde van € 3.300, -. Hiermee kun je zelf bepalen met welke laptop, telefoon of andere benodigdheden je aan de slag gaat! Zo kun je, als professional in jouw vak, zelf je ideale werkgereedschap kiezen, zonder gedoe! Liever iOS of toch een voorkeur voor Windows of Linux? Wij vinden het allemaal goed, jij staat vrij in je keuze!

Thuiswerkplekvergoeding
Bij Topicus krijg je de vrijheid om hybride te werken, wat betekent dat je de mogelijkheid hebt om zowel vanuit kantoor als vanuit huis te werken. Natuurlijk staat het je ook vrij om voornamelijk op kantoor te werken als dat je voorkeur heeft. Hoe deze hybride aanpak er precies uitziet? Dat verschilt per team en stemmen we onderling met elkaar af. Om het thuiswerken te faciliteren biedt Topicus een eenmalige thuiswerkplekvergoeding voor de inrichting van een ergonomisch verantwoorde thuiswerkplek.

Mobiliteit
We hebben steeds meer behoefte aan flexibiliteit als het gaat om woon-werkververkeer en zakelijke reizen. Dit hebben we dan ook goed geregeld met ons mobiliteitsbeleid! De ene keer pak je de auto, de andere keer de trein. Misschien fiets je liever naar kantoor of werk je graag een dag vanuit huis. En het mooiste? Jouw persoonlijke reiskostenvergoeding of thuiswerkvergoeding past zich hierop automatisch aan. Bekijk hieronder snel de video!