University | Ontwikkelen | Trainingen | Certificeringen
Header Afbeelding werken bij Topicus
Header Afbeelding werken bij Topicus

Benefits

Als jij goed bent in jouw vak en jouw talent wilt inzetten om impact te maken op de maatschappij, dan ben je bij Topicus aan het juiste adres. Daarnaast zijn er nog een heleboel andere factoren die werken bij Topicus prettig, interessant én leuk maken.

Topicus University

Met Topicus University zorgen wij ervoor dat Topicanen zich continu kunnen blijven leren en ontwikkelen. Zo bieden we een breed scala aan in-company trainingen, diverse e-learning mogelijkheden en certificeringen die je kunt doen om jouw kennisniveau te verhogen. Van de plank of op maat, maar altijd aansluitend op jouw opleidingsbehoefte.

Er worden algemene trainingen aangeboden (zoals Business English, effectiviteit & workflow en persoonlijk leiderschap). Maar ook vakinhoudelijk op gebied van developement (zoals secure coding, java object programming of MSSQL en avoiding C# traps and pittfalls), analyse (zoals SMART requirements), testen (zoals C# voor testers of TMAP next test engineers), projectmanagement (zoals Lean Green Belt), Agile (zoals SCRUM master of product owner) en marketing.