Werken bij Topicus | Werken aan impact met IT - Werkenbijtopicus
naar topicus.nl
naar topicus.nl
Header Afbeelding werken bij Topicus

Impact

Het kopen van een huis, het volgen van een opleiding of een bezoek aan het ziekenhuis: wij staan op belangrijke momenten in het leven klaar voor (bijna) alle Nederlanders. Onze oplossingen zorgen ervoor dat zij op die momenten zélf verstandige keuzes kunnen maken.

Hoe onze softwareplatformen het leven makkelijker maakt

Topicus & Finance

Met behulp van slimme technologie verbinden wij mensen, systemen en data met elkaar waardoor jij verantwoorde en voordelige geldkeuzes kan maken, nu en later. Bekijk het verhaal van Mark & Esther.

Meer over Finance

Topicus & Onderwijs

Ieder kind heeft het recht om talenten te ontdekken en dromen na te jagen. Daarom zorgen we er samen met leerkrachten voor dat leerlingen onderwijs op maat krijgen. Individuele aandacht en een passend leerplan staan daarbij voorop. Topicus biedt met behulp van digitale middelen snelle en slimme inzichten. Bekijk het verhaal van Emma (11). Zij wil piloot worden!

Meer over Onderwijs

Topicus & Zorg

Met kennis van wat er speelt in de zorg en met kennis van technologie verbinden we de zorgverleners met elkaar én met hun patiënten, cliënten en mantelzorgers. Bekijk hier het verhaal van David (72). Hij heeft diabetes. Sinds hij zijn bloedwaardes via de app door geeft, hoeft hij minder vaak naar de huisarts. Dat scheelt hem, zijn zoon en zijn huisarts veel tijd.

Meer over Zorg

Topicus & Sociaal domein

Wij streven voor alle burgers naar een gezonde relatie met het sociaal domein. Daarom maken wij technologie die hun zelfredzaamheid vergroot en de samenwerking tussen gemeenten, gezinnen, jeugdzorg en sociale wijkteams verbetert. Zo wordt ondersteuning en zorg efficiënter.

Meer over Sociaal domein