Werken bij Topicus | Vacatures| Divisies - Werkenbijtopicus
naar topicus.nl
naar topicus.nl
Header Afbeelding werken bij Topicus

Werkvelden

Onze slimme en eigenwijze Topicanen bedenken en bouwen eigen IT-oplossingen. We zien in zoveel sectoren dat het anders kan. Beter kan. Dus gaan we aan de slag en ontwikkelen vanuit eigen inzichten de allerbeste oplossingen. En die aanpak slaat aan! We helpen uiteenlopende klanten in Finance, Onderwijs, Sociaal domein en Zorg. Iedere divisie kent andere producten en technieken. Ontdek in welke Topicus divisie jij met jouw talenten het verschil kunt maken.

Finance

Sparen, beleggen, een hypotheek afsluiten, een zakelijke financiering aanvragen, pensioen opbouwen. Topicus wil de traditionele manier van bankieren transformeren naar een nieuwe wereld. De wereld waarin de consument centraal staat. Wij werken aan een platform dat de consument en ondernemer maximaal in hun kracht zet, door inzicht en overzicht te bieden en hun financiële situatie begrijpelijk te maken.

Collega Nick vertelt hoe hij als software developer omgaat met het samenbrengen van grote hypotheekprocessen. Wat gebeurt er achter de schermen? Bekijk de video:

Producten & Technieken

We verbinden met behulp van slimme technologie mensen, systemen en data met elkaar waardoor, er verantwoorde geldkeuzes gemaakt kunnen worden gemaakt.

We bouwen aan een ‘connected banking’ platform waarmee inzicht en grip wordt gegeven op (toekomstige) financiële gevolgen van beslissingen. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van een huis. Voor het geheel zelf afsluiten van een hypotheek hebben wij Monli ontwikkeld, een platform dat gebouwd is op .NET Core, Angular en Azure. Dit proces kan ook opgepakt worden met een adviseur, daarvoor hebben we Findesk ontwikkeld. Findesk is een native SaaS-oplossing, ontwikkeld op het .NET platform, en is voor de derde keer op rij uitgeroepen tot het beste adviessoftwarepakket!

Speciaal voor ondernemers met goede ideeën en een financieringsvraag hebben we Fyndoo ontwikkeld. Dit online financieringsplatform (waarvoor we .Net, Java J2EE en Angular gebruiken) selecteert op basis van vooraf vastgestelde criteria automatisch een match met de juiste kredietverstrekker.

Last but not least ontwikkelen we het meest toonaangevende Cloud bankplatform (op basis van hybride 4GL en Java) voor vermogensopbouw met onze producten EuroPort+ en Fundation.