Werken bij Topicus | Vacatures| Divisies - Werkenbijtopicus
naar topicus.nl
naar topicus.nl
Header Afbeelding werken bij Topicus

Werkvelden

Onze slimme en eigenwijze Topicanen bedenken en bouwen eigen IT-oplossingen. We zien in zoveel sectoren dat het anders kan. Beter kan. Dus gaan we aan de slag en ontwikkelen vanuit eigen inzichten de allerbeste oplossingen. En die aanpak slaat aan! We helpen uiteenlopende klanten in Finance, Onderwijs, Sociaal domein en Zorg. Iedere divisie kent andere producten en technieken. Ontdek in welke Topicus divisie jij met jouw talenten het verschil kunt maken.

Zorg

Topicus verbindt de zorg door bruggen te bouwen tussen burgers, zorgverleners en de financiers van de zorg. Wij dragen bij aan een betere balans in de Nederlandse gezondheidszorg. We betrekken, met hulp van onze technologie, de patiënt bij de zorg. We verbinden zorgverleners met elkaar. Daarnaast creëren we transparantie in de financiering van de zorg.

Toen Marc (software architect) bij Topicus ging werken was het meteen raak. Wat maakt het bij Topicus nou zo anders dan bij alle andere bedrijven? Marc vertelt het:

Producten & Technieken

Met behulp van het Topicus Healthcare Platform willen wij partijen slimmer laten samenwerken, om zo de zorg te optimaliseren. Door mee te werken aan verschillende toepassingen en apps op ons platform draag jij hier dagelijks aan bij. Calculus VIPLive is een goed voorbeeld, waarvoor jij werkt met C#, ASP.NET Core en Angular. In talen als Java, Kotlin, Typescript, Scala en Swift kun je bovendien verschillende verbindingen met modules en apps bouwen. Calculus VIPLive is een platform waarin huisartsen, ketenpartners en andere betrokkenen kunnen samenwerken. In Calculus VIPLive ziet de huisarts wie er betrokken is, welke zorg wordt geleverd, welke zorg gedeclareerd mag worden en wat de kwaliteit van de geleverde zorg is. In de patiënten-omgeving kan de patiënt bovendien zijn eigen zorgplan inzien. Naast Calculus VIPLive werk je bij ons aan Lab Online, een online platform waarin labuitslagen inzichtelijk zijn, artsen kunnen overleggen en  diagnoses direct door kunnen sturen. En ook onze screeningsoftware en het Kinddossier+ zijn mooie voorbeelden van oplossingen die een betere zorg tot gevolg hebben. Voor deze oplossingen zetten wij natuurlijk de nieuwste technieken in, waaronder Kubernetes en AngularJS.