Header Afbeelding werken bij Topicus

Pension and Wealth

De een droomt van een oude dag op een plek onder de zon. De ander van een mooie erfenis voor de kinderen. Iedereen heeft dromen en doelen voor later. Door op een verstandige manier om te gaan met vermogen kun je die dromen waarmaken. Maar hoe neem je slimme beslissingen of benut je kansen?

Pension and wealth

Binnen onze businessline Pension en Wealth maken we vermogensopbouw overzichtelijk en transparant. Dit doen we met een gebruiksvriendelijke software en door bestaande systemen slim te koppelen. Zo maakt iedereen zelf de beste keuzes om hun dromen uit te laten komen.

DE UITDAGING

De financiële markt verandert continu. Hiervoor is veel aanpassingsvermogen nodig. Banken en andere financiële instellingen moeten snel zijn, voorop lopen, aan strenge eisen voldoen, maar tegelijkertijd heel toegankelijk én ook nog eens gebruiksvriendelijk zijn. En dit moet natuurlijk allemaal zo kostenefficiënt mogelijk gebeuren. Het liefst alles op één platform. Veeleisend, en het leek dan ook een onmogelijke taak, maar ons platform maakt het waar. Het TP&W platform is ons cloud based platform voor alle soorten activiteiten rondom vermogensopbouw.

 

ONZE IMPACT

Met ons platform hebben we de wereld van vermogensopbouw veranderd. Binnen onze businessline bouwen we aan het platform voor tweede (vanuit de werkgever), derde (fiscale producten/aanvullend pensioen) en vierde pijler (vrij sparen en beleggen) pensioenproducten. De combinatie van de drie pijlers in één product is uniek. Het geeft onze klanten de mogelijkheid om een volledig beeld te krijgen over de financiële huishouding, maar ook om invulling te geven aan de (spaar) doelen die een persoon heeft.

 

Het TP&W platform zet ingewikkelde datasets om in gebruiksvriendelijke vermogens- en pensioen dashboards voor banken en verzekeraars. Hierdoor krijgen klanten inzicht in de financiële situatie van nu én morgen. EuroPort+ maakt alle soorten vermogensopbouw activiteiten mogelijk. De focus ligt hierbij op aandelenhandel, beleggen, sparen en betalen. In het TP&W platform worden op snelle, betrouwbare en veilige manier miljoenen rekeningen en beleggingsportefeuilles beheerd en honderdduizenden transacties per uur verwerkt.

 

JIJ OP DE WERKVLOER

We werken met zeven Agile teams. Onze teams zijn onderverdeeld naar onderwerp zoals bijvoorbeeld transactieverwerking of beleggen. Alle teams zijn multidisciplinair met een mix van ontwikkelaars, testers en consultants of analisten. De teams worden gestuurd door een scrummaster. Naast de teams hebben we chapter leads. Chapter leads zijn er voor de verschillende disciplines. 

 

En naast stafafdelingen als HR, IT, Risk, en Infra, kennen we ook nog een architectuur- en productmanagementteam. Tenslotte werken we nog met een team met project- en accountmanager en businessconsultants, verantwoordelijk voor klantimplementaties en klant (change) trajecten. En een SaaS-beheerteam dat onze SaaS-omgeving beheert vanuit functionele- en technische zin.

 

DE WERKSFEER

Binnen onze businessline houden we van gezelligheid, vrijheid en relativeren we graag.


ONZE TOOLS

Qua ontwikkelingstalen hebben we inmiddels een breed palet. De hoofd ontwikkel talen zijn Magic, Java en C++.

 

BEKEND VAN

Het TP&W platform is ons cloudbased platform voor alle soorten vermogensopbouw-activiteiten.

Meer weten? Neem contact op

@
Anouk Zweverink Recruiter 0620735043Nu bellen