Header Afbeelding werken bij Topicus

Raad aan, die Topicaan!

Niemand kan beter vertellen hoe het is om hier te werken dan jij! Dat hebben we in 2021 wel gemerkt, ruim 30 collega’s hebben we via jullie (referral) mogen verwelkomen! We gaan dus door met de referralcampagne: Raad aan, die Topicaan! Je ontvangt een mooie bonus, maakt met je team kans op een teamuitje én met referral steunen we een goed doel!

Hoe draag je iemand aan?

Je hebt via het platform Fishbowl een mail gekregen (check ook je spam inbox). Via deze mail heb je toegang tot het platform als ambassadeur/scout voor het aandragen van nieuwe collega’s. Je maakt hier éénmalig een account voor aan en hier laat je de recruiter weten wie jouw referral is.

Via het screeningsformulier (ook in Fishbowl) kun jij aangegeven waarom jij vindt dat jouw kandidaat geschikt is voor Topicus. Recruitment gaat gelijk met jouw kandidaat in gesprek en zijn zij net zo enthousiast als jij dan gaat jouw kandidaat direct op gesprek bij de vacaturehouder. Via het platform Fishbowl word je gedurende het hele proces op de hoogte gehouden!


Je kunt je kandidaat voor een specifieke openstaande vacature aandragen maar ook zeker als “open sollicitatie kandidaat”, dan gaat de recruiter in gesprek met de kandidaat om te kijken waar binnen Topicus een goede match is!


Op de vacaturesite www.werkenbijtopicus.nl vind je alle actuele vacatures, deze kun je delen in je eigen netwerk bijvoorbeeld via LinkedIn of sociale media.

Deel vacatures!

What's in it for you?

Check hieronder wat een referral jou kan opleveren!

Raad aan die Topicaan zonder contract:

(is in het sollicitatieproces geweest/gesprekken gehad)


Je kan kiezen uit:

  • Cadeaubon Koning Willem/ spellen winkel Deventer t.w.v. 100,=
  • Dagje Wellness t.w.v. 100,=
  • Lunch t.w.v. 100,= te besteden bij Happy Tosti of Brownies & DownieS
  • Games naar keuze t.w.v. 100,=

 

Raad aan die Topicaan met contract:


Je kan kiezen uit:

  • Geldbedrag € 800,= bruto (wordt overgemaakt op je bankrekening)
  • Luxe diner voor 4 personen bij The Lemon Tree in Deventer
  • Ballonvaart voor 4 personen (locatie mag je zelf bepalen)
  • Soundbar (bijv. JBL bar)
  • Apple watch Series 6 GPS

 

Je hebt als medewerker ook altijd de keus om de waarde van het cadeau/ geldbedrag te schenken aan een goed doel wat door jou wordt bepaald!

 

COMPETITION


Het team met de meeste referrals (hires, wordt per 6 maanden gemeten) krijgt ook nog eens een teamuitje naar keuze ter waarde van € 500,-.


FEELGOOD


Bovendien schenkt Topicus bij elke referral die een contract krijgt bij Topicus en daadwerkelijk gaat starten een gift van € 100,- aan de ‘goede doelenpot’. Eind 2022 bepalen wij met jullie een gezamenlijk het goede doel.


Mocht je vragen hebben over dit programma, neem dan contact op met

Heleen Veldhuyzen van Zanten

Tel nummer: 06 38754366

Mail: heleen.veldhuyzenvanzanten@topicus.nl