Vacature Afstudeeropdracht Artificial intelligence & Machin - Werkenbijtopicus
naar topicus.nl
naar topicus.nl

Afstudeeropdracht Artificial intelligence & Machin

Zorg jij ervoor dat door Artificial intelligence en Machine learning burgers en bedrijven snel en toegankelijk hun zakelijke financiering voor hun onderneming in orde kunnen maken?

Topicus divisie Finance

Zwolle

Jouw afstudeeropdracht

Binnen onze Topicus divisie Finance zoeken wij een afstudeerstagiaire die samen met onze developers en financiële experts het kredietbeoordelingsmodel van de toekomst ontwikkelt door middel van Artificial Intelligence en Machine Learning.

Samen met team Business Lending werk je aan het product Fyndoo. Als team zijn we continu bezig met data en hebben in diverse Machine Learning competities hoge rankings weten te behalen: we zijn echte data-goeroes!

Fyndoo is het platform voor de (de Zuid-Oost Aziatische) financieringsmark om financiering voor de lokale MKBer toegankelijk te maken. Op deze manier worden dromen werkelijkheid en financiering toegankelijk. Helaas gebeurt dit nu op verouderde data en niet flexibele methodes.

Ontwikkel jij samen met ons het component waarmee we data gedreven een betrouwbaar beeld kunnen opbouwen van kredietwaardigheid? Het is de bedoeling dat je transactiegegevens combineert met Artificial Intelligence en Machine learning. Dit component zal uiteindelijk geïntegreerd worden in Fyndoo!

Vereiste ervaring en skills

Jouw gedrevenheid en een leergierige instelling zijn voor ons het allerbelangrijkst. Ervaren collegas helpen je vervolgens om jouw afstudeer/stageopdracht goed te doorlopen. Maar, om succesvol te kunnen zijn is een goede basis natuurlijk wel belangrijk. Dit betekent dat jij:

  • Een derde of vierdejaars student aan het hbo of de universiteit richting informatica;
  • Affiniteit hebt met de financiële sector en financial inclusion (gelijkheid in financiële kansen);
  • Interesse hebt in data, AI en ML;
  • Communicatief vaardig bent en hulp durft te vragen.

Jouw ontwikkeling bij Topicus

Je krijgt bij ons veel ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Binnen Topicus bedienen we meerdere markten en ben je vrij om in alle divisies kennis op te doen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je je persoonlijk kan ontwikkelen. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dat is ons motto. Samen met je afstudeerbegeleider Ronald bespreek je je ambities en carrière, ook na je studie.

Wat kun je van Topicus verwachten

Tijdens jouw stage ga je meedraaien in ons SCRUM proces en word je opgenomen in ons team. Ervaren collega's op functioneel en technisch gebied ondersteunen je zodat jij jouw stageopdracht tot een goed einde brengt. Daarnaast krijg je ondersteuning vanuit de organisatie bij je stage. Zo hebben wij een studentenbindingsprogramma waarbij je iedere maand samenkomt met andere stagiaire's om van elkaar te leren.

Hoe is het om bij ons stage te lopen?

Je maakt bij ons deel uit van een team waar je natuurlijk direct helemaal bij hoort! Benieuwd naar de sfeer, cultuur en ervaringen van andere studenten? Check de verhalen en video's.

Sollicitatieprocedure

Je ontvangt na je sollicitatie direct een ontvangstbevestiging, zodat je weet dat jouw gegevens goed aangekomen zijn.