Vacature Afstudeeropdracht Blockchaintechnologie - Werkenbijtopicus
naar topicus.nl
naar topicus.nl

Afstudeeropdracht Blockchaintechnologie

Realiseer jij dé blockchaintechnologie-oplossing als financieringsvorm voor ondernemers?

Topicus divisie Finance

Zwolle

Jouw opdracht

Je gaat aan de slag binnen Topicus Divisie Finance in team *ASYNC+. Binnen dit team wordt er gewerkt aan het toegankelijk maken van financiering voor ondernemers zodat zij kunnen groeien en hun dromen kunnen realiseren. Een belangrijk onderdeel van zo'n financiering is de realisatie van deze plannen. Een belangrijke schakel is hierbij de bank. Ondernemers verkopen hun facturen aan de bank of een factormaatschappij. Zij betalen de facturen zodat de ondernemer snel over geld beschikt.

Maar is de bank nog wel nodig? Biedt blockchaintechnologie niet de mogelijkheid om een platform te maken waar een ondernemer zn facturen kan aanbieden, iedereen in staat is de factuur te kopen en daarmee de ondernemer snel zijn geld heeft? Wij denken van wel! In deze afstudeeropdracht ga je aan de slag met het maken van een proof-of-concept om bovenstaand concept uit te werken.

En leuk om te weten: we werken in ons team met de nieuwste technologieën. .Net core en Angular bijvoorbeeld. Ook hebben we ervaring met blockchainprojecten, bijvoorbeeld een crypto-obligatie waarmee collega's voor 100.000 euro bijdroegen aan de groei van een start-up!

Jouw ervaring en skills

Jouw gedrevenheid en een leergierige instelling zijn voor ons het allerbelangrijkst. Ervaren collega's helpen je vervolgens om jouw afstudeeropdracht goed te doorlopen. Maar, om succesvol te kunnen zijn is een goede basis natuurlijk wel belangrijk. Dit betekent dat jij:

  • Derde of vierdejaars student aan het hbo of de universiteit richting ICT, Informatica of computer science;
  • Interesse in de financiële sector;
  • Interesse in blockchaintechnologie.

Jouw ontwikkeling bij Topicus

Je krijgt bij ons veel ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Binnen Topicus bedienen we meerdere markten en ben je vrij om in alle divisies kennis op te doen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je je persoonlijk kan ontwikkelen. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dat is ons motto. Samen met je begeleider bespreek je je ambities en carrière, ook na je studie.

Wat kun je van Topicus verwachten?

Tijdens jouw afstudeeropdracht ga je meedraaien in ons SCRUM proces en word je opgenomen in ons team. Ervaren collegas op functioneel en technisch gebied ondersteunen je zodat jij jouw afstudeeropdracht tot een goed einde brengt. Daarnaast krijg je ondersteuning vanuit de organisatie bij je stage. Er is ruimte voor eigen initiatief en succes.

Hoe is het om bij ons stage te lopen?

Je maakt bij ons deel uit van een team waar je natuurlijk direct helemaal bij hoort! Benieuwd naar de sfeer, cultuur en ervaringen van andere studenten? Check de verhalen en video's.

Sollicitatieprocedure

Je ontvangt na je sollicitatie direct een ontvangstbevestiging, zodat je weet dat jouw gegevens goed aangekomen zijn.