Vacature Afstudeeropdracht Software Developer Java - Werkenbijtopicus
naar topicus.nl
naar topicus.nl

Afstudeeropdracht Software Developer Java

Your mission, should you choose to accept it, is om een zelfstandig platform te bouwen waar gebruikers hun meetinstrumenten vandaan kunnen halen of kunnen delen met anderen in hun werkveld.

Student

Topicus divisie Zorg

Utrecht

Jouw stageopdracht

VIP Live Monitoring is marktleider in de geestelijke gezondheidzorg voor het monitoren van de behandeling van miljoenen cliënten in Nederland . Honderdduizenden behandelaren van grote zorginstellingen gebruiken onze software om vragenlijsten naar hun cliënten te sturen. Deze vragenlijsten zijn de belangrijkste instrumenten om de voortgang van de behandeling in beeld te kunnen brengen bij verschillende stakeholders. Onze gebruikers kunnen zelf instrumenten ontwerpen, instrumenten delen met andere gebruikers of instrumenten gebruiken die door commerciële uitgevers worden gevalideerd.

Jij mag deze testotheek, het kloppende hart van onze applicatie, gereed maken om de wereld te veroveren . Met het platform dat jij gaat bouwen kunnen onze gebruikers straks eenvoudig, transparant en veelzijdig hun eigen testotheek samenstellen om met onze applicatie de inzichten te verzamelen die ze in staat stelt om de beste zorg te leveren. Je belandt in een klein team dat sinds twee jaar deel uitmaakt van de Topicus familie, binnen de divisie Zorg (huisartsen 2e lijn). Je begeleider is Michiel, een jonge hond die als tech lead ons product continue moderniseert met de nieuwste technieken. Functioneel word je bijgestaan door Sander, analist en ouwe rot met 12 jaar ervaring in zorg IT. Hij neemt de rol van product owner op zich.

Vereiste ervaring en skills

Jouw gedrevenheid en een leergierige instelling zijn voor ons het allerbelangrijkst. Maar, om succesvol te kunnen zijn is een goede basis natuurlijk wel belangrijk. Dit betekent dat jij:

  • Een vierdejaars hbo- of wo-student bent;
  • Een uitdagende afstudeeropdracht zoekt;
  • Een (technische) IT-opleiding volgt, bijvoorbeeld Informatica;
  • Aan de slag wilt met REST, Java, SQL Server;
  • Kritisch kijkt naar je eigen werk en de gebruiksvriendelijkheid van producten waar je aan werkt.

Jouw ontwikkeling bij Topicus

Je krijgt bij ons veel ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Binnen Topicus bedienen we meerdere markten en ben je vrij om in alle divisies kennis op te doen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je je persoonlijk kan ontwikkelen. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dat is ons motto. Samen met je stagebegeleider bespreek je je ambities en carrière, ook na je studie.

Wat kun je van Topicus verwachten?

Tijdens jouw stage ga je meedraaien in ons SCRUM proces en word je opgenomen in ons team. Ervaren collegas op functioneel en technisch gebied ondersteunen je zodat jij jouw stageopdracht tot een goed einde brengt. Daarnaast krijg je ondersteuning vanuit de organisatie bij je stage. Er is ruimte voor eigen initiatief en succes.

Hoe is het om bij ons stage te lopen?

Je maakt bij ons deel uit van een team waar je natuurlijk direct helemaal bij hoort! Benieuwd naar de sfeer, cultuur en ervaringen van andere studenten? Check de verhalen en video's.

Sollicitatieprocedure

Je ontvangt na je sollicitatie direct een ontvangstbevestiging, zodat je weet dat jouw gegevens goed aangekomen zijn.