Vacature Breng jij het sociaal domein voor ons in kaart? - Werkenbijtopicus
naar topicus.nl
naar topicus.nl

Breng jij het sociaal domein voor ons in kaart?

Kan jij middels marktonderzoek inzichtelijk maken wie de spelers binnen het Sociaal Domein zijn? Wat hun wensen en behoeften zijn? En weet jij dit vertalen naar kansen voor Topicus? Dan zoeken wij jou!

Topicus divisie Zorg

Deventer

Jouw opdracht bij Topicus divisie Zorg

Het sociaal domein is een breed domein waarin, door decentralisatie, gemeenten verantwoordelijk zijn geworden voor veel verschillende werkvelden. Eén van deze werkvelden is de Jeugdgezondheidszorg waar wij als organisatie al jaren in acteren (momenteel circa 1.5 miljoen kinddossiers!) Een gedachte achter deze decentralisatie was dat de verschillende werkvelden meer samenhang konden vinden en integraal gewerkt kon gaan worden.

Als Topicus, en in het bijzonder Publieke Gezondheid, zijn wij erg benieuwd naar hoe ‘de Jeugdgezondheidszorg’ acteert in dit sociaal domein. Een aantal vragen hierbij: Hoe kijkt men naar het sociaal domein, met wie wordt samengewerkt, in welke mate is sprake van informatie overdracht, ondersteuningswensen? Etc. Vervolgens willen we weten of, en zo ja, hoe wij hierop aan kunnen sluiten.
 

Vereiste ervaring en skills

Jouw gedrevenheid en een leergierige instelling zijn voor ons het allerbelangrijkst. Ervaren collega’s helpen je vervolgens om jouw stageopdracht goed te doorlopen. Maar, om succesvol te kunnen zijn is een goede basis natuurlijk wel belangrijk. Dit betekent dat jij:
  • een derdejaars hbo-student in de richting commerciële economie (of vergelijkbare studie) bent;
  • communicatief vaardig bent;
  • overtuigd bent van je eigen expertise;
  • initiatief neemt en mensen aanhaakt bij jouw project.

Wat kun je van Topicus verwachten?

Omdat we graag willen dat jij je meteen thuis voelt, organiseren we in het begin van jouw afstudeerperiode een lunch voor jou en jouw collega-studenten. Zo leer je meteen mensen kennen en weet je met wie je na werktijd leuke dingen kunt ondernemen.

Natuurlijk word je tijdens je (afstudeer)stage ook begeleid door jouw mede-Topicanen, in aanvulling op de begeleiding vanuit je opleiding. Maar naast jouw professionele ontwikkeling vinden wij jouw persoonlijke ontwikkeling ook erg belangrijk. Daarom krijg je meerdere workshops en clinics aangeboden die je samen met jouw collega-studenten mag volgen. Denk hierbij aan een workshop focus & productiviteit, personal branding en persoonlijk leiderschap. Maar dat is nog niet alles!

Bij Topicus bieden wij je ook graag zekerheid. Als jij bij ons op je plek zit, heb jij uitzicht op een vaste (bij)baan. Je ontvangt bij ons een vergoeding van € 500,- bruto per maand en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk. Bekijk hieronder de unieke job benefits:

Hoe is het om bij ons stage te lopen?

Je maakt bij ons deel uit van een team waar je natuurlijk direct helemaal bij hoort! Benieuwd naar de sfeer, cultuur en ervaringen van andere studenten? Check de verhalen en video's.

Sollicitatieprocedure

Je ontvangt na je sollicitatie direct een ontvangstbevestiging, zodat je weet dat jouw gegevens goed aangekomen zijn.