Vacature Insight into the chaos - Werkenbijtopicus
naar topicus.nl
naar topicus.nl

Insight into the chaos

Geef jij ons het juiste inzicht in welke applicaties met elkaar praten en waar problemen zich bevinden?

Topicus divisie Zorg

Deventer

Jouw opdracht bij Topicus divisie Zorg

Op het moment van schrijven zijn er ruim 35 applicaties met elkaar verbonden in ons zorgverzekeraarsplatform. Tegen de tijd dat de stageopdracht begint zal dit waarschijnlijk zijn opgelopen naar ruim 50 applicaties/containers.

Microservices zijn hartstikke leuk voor het ontkoppelen van systemen, maar als er iets fout gaat is het moeilijk om te pinpointen waar het probleem ligt. Het doorspitten van logging en afhankelijkheden maakt dit een onbegonnen taak. Wij zouden dus graag op verschillende niveau’s(platform, module) in kunnen zien waar problemen zich bevinden. Hiervoor mag bestaande tooling worden geïntegreerd in de applicaties, een eigen applicatie worden ontwikkeld of een combinatie van beiden. 

De stageopdracht wordt uitgevoegd bij Topicus zorg – zorgverzekeraars. Daar wordt een platform ontwikkeld waar declaraties vanuit alle soorten zorgaanbieders kunnen worden ingediend. Het systeem toetst aan wet- en regelgeving en bepaald wie er wat moet betalen. Hiervoor bestaat een scala aan koppelingen en processen. Eén van de grotere uitdagingen zit hem in het automatisch verwerken van miljarden aan zorg binnen een afzienbare tijd.

De businessline is verdeeld in een team voor doorontwikkeling en een team voor projecten. De stageopdracht zal binnen het team projecten worden uitgevoerd, dit team bestaat uit twee software-architecten, acht softwareontwikkelaars, twee dev-opsers en een blik analisten en managers.

De opdracht zal worden uitgevoerd onder begeleiding van een software-architect en een dev-opser.
 

Vereiste ervaring en skills

Jouw gedrevenheid en een leergierige instelling zijn voor ons het allerbelangrijkst. Ervaren collega’s helpen je vervolgens om jouw afstudeer/stageopdracht goed te doorlopen. Maar, om succesvol te kunnen zijn is een goede basis natuurlijk wel belangrijk. Dit betekent dat jij:
  • Een vierdejaars hbo-/wo-student in de richting informatica bent;
  • Communicatief vaardig bent;
  • Overtuigd bent van je eigen expertise;
  • Aan de slag wil met C#, .NET en Docker;
  • (basis) Kennis hebt van databases als MongoDb of SQL Server.

Wat kun je van Topicus verwachten

Omdat we graag willen dat jij je meteen thuis voelt, organiseren we in het begin van jouw afstudeerperiode een lunch voor jou en jouw collega-studenten. Zo leer je meteen mensen kennen en weet je met wie je na werktijd leuke dingen kunt ondernemen.

Natuurlijk word je tijdens je (afstudeer)stage ook begeleid door jouw mede-Topicanen, in aanvulling op de begeleiding vanuit je opleiding. Maar naast jouw professionele ontwikkeling vinden wij jouw persoonlijke ontwikkeling ook erg belangrijk. Daarom krijg je meerdere workshops en clinics aangeboden die je samen met jouw collega-studenten mag volgen. Denk hierbij aan een workshop focus & productiviteit, personal branding en persoonlijk leiderschap. Maar dat is nog niet alles!

Bij Topicus bieden wij je ook graag zekerheid. Als jij bij ons op je plek zit, heb jij uitzicht op een vaste (bij)baan. Je ontvangt bij ons een vergoeding van € 500,- bruto per maand en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk. Bekijk hieronder de unieke job benefits:

Hoe is het om bij ons stage te lopen?

Je maakt bij ons deel uit van een team waar je natuurlijk direct helemaal bij hoort! Benieuwd naar de sfeer, cultuur en ervaringen van andere studenten? Check de verhalen en video's.

Sollicitatieprocedure

Je ontvangt na je sollicitatie direct een ontvangstbevestiging, zodat je weet dat jouw gegevens goed aangekomen zijn.