Vacature Less is more! Verbeter het digitaal jeugddossier. - Werkenbijtopicus
naar topicus.nl
naar topicus.nl

Less is more! Verbeter het digitaal jeugddossier.

Vind je het leuk om te onderzoeken welke delen van onze applicatie overbodig zijn, omdat onze gebruikers ze eigenlijk niet gebruiken? Dan is dit je kans om het digitale jeugddossier te verbeteren en onze gebruikers blij te maken met 'Less is more'.

Topicus divisie Zorg

Deventer

Jouw opdracht bij Topicus divisie Zorg

De primaire taak van de jeugdgezondheidszorg (JGZ) is de preventieve zorg voor alle kinderen in Nederland tussen 0 en 18 jaar. Dagelijks ondersteunen wij met ons digitaal dossier (DD-JGZ) KD+ bijna 3400 JGZ-professionals van 22JGZ-organisaties in de uitvoer van hun taken. Zij zijn verantwoordelijk voor de screening en preventie van in totaal zo’n 1,3 miljoen actieve dossiers.  

De verschillende JGZ organisaties kennen veel variaties in werkwijzes en door de jaren heen zijn er veel schermen en functionaliteiten ontwikkeld om deze te ondersteunen. Bovendien is de wereld in de afgelopen tien jaar veranderd. De zorg die nu geleverd wordt, is niet hetzelfde als tien jaar geleden. Vandaar de relevante vraag; wordt alle gebouwde functionaliteit ook (nog) gebruikt? Kunnen bepaalde schermen verwijderd of samengevoegd worden? Hier willen we graag inzicht in krijgen om onze applicatie makkelijker te maken in gebruik.

Gelukkig begin je niet met lege handen! We beschikken over een aantal tools die je opdracht makkelijker maken. Zo is er bijvoorbeeld applicatie-logging beschikbaar in Kibana en Graylog. Jij kan je dus focussen op je opdracht en alleen aanpassingen maken aan de applicatie die daarvoor nodig zijn. Hiervoor krijg je natuurlijk ook de nodige ondersteuning van collega's met verschillende achtergronden. Dit passen we aan op jouw kennisgebied. 

Vereiste ervaring en skills

Wat moet jij in huis hebben?
Vind je het leuk om kennis te maken met een bestaande applicatie en hier verbeteringen in aan te brengen? Het gaat er vooral om dat je gedreven, leergierig en niet bang voor een uitdaging bent.  Je werkt immers met een complex product in een complex werkveld. Dus voldoe jij aan onderstaande punten? Neem dan contact met ons op.
  • een hbo-/wo-student in de richting informatica, data science, gezondheidswetenschappen of biomedische technologie bent;
  • communicatief vaardig bent;
  • zelfstandig bent en niet schroomt om hulp te vragen als je dat nodig hebt.

Wat kun je van Topicus verwachten?

Omdat we graag willen dat jij je meteen thuis voelt, organiseren we in het begin van jouw afstudeerperiode een lunch voor jou en jouw collega-studenten. Zo leer je meteen mensen kennen en weet je met wie je na werktijd leuke dingen kunt ondernemen.

Natuurlijk word je tijdens je (afstudeer)stage ook begeleid door jouw mede-Topicanen, in aanvulling op de begeleiding vanuit je opleiding. Maar naast jouw professionele ontwikkeling vinden wij jouw persoonlijke ontwikkeling ook erg belangrijk. Daarom krijg je meerdere workshops en clinics aangeboden die je samen met jouw collega-studenten mag volgen. Denk hierbij aan een workshop focus & productiviteit, personal branding en persoonlijk leiderschap. Maar dat is nog niet alles!

Bij Topicus bieden wij je ook graag zekerheid. Als jij bij ons op je plek zit, heb jij uitzicht op een vaste (bij)baan. Je ontvangt bij ons een vergoeding van € 500,- bruto per maand en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk. Bekijk hieronder de unieke job benefits:

Hoe is het om bij ons stage te lopen?

Je maakt bij ons deel uit van een team waar je natuurlijk direct helemaal bij hoort! Benieuwd naar de sfeer, cultuur en ervaringen van andere studenten? Check de verhalen en video's.

Sollicitatieprocedure

Je ontvangt na je sollicitatie direct een ontvangstbevestiging, zodat je weet dat jouw gegevens goed aangekomen zijn.