Vacature Maak een werkend prototype voor de Topicus Finance Experience - Werkenbijtopicus
naar topicus.nl
naar topicus.nl

Maak een werkend prototype voor de Topicus Finance Experience

Maak jij nieuwe collega’s wegwijs met onze way of work en bedrijfscultuur. Zorg jij dat nieuwe collega's ons pand leren kennen? Maak dan een augmented reality tour door ons pand voor nieuwe collega’s.

Topicus divisie Finance

Deventer

Jouw opdracht bij Topicus Finance

Elke Topicaan krijgt bij indiensttreding een onboardingtraject van een maand. Maar voor de divisie finance ontbreekt daarin wat informatie. Daarom willen wij een gave interactieve toepassing ontwikkelen om nieuwe medewerkers kennis te laten maken met de divisie Finance.
Met deze opdracht ga je onderzoeken welke technieken je het beste kunt gebruiken en hoe je AR kunt inzetten. Daarna ga je prototype ontwikkelen en testen.

Er is intern al onderzoek gedaan naar de wensen en informatie die hierin te vinden moet zijn. Op basis van deze informatie willen we graag een werkende toepassing realiseren die we kunnen gebruiken voor een tour door het pand.
 

Vereiste ervaring en skills

We zijn op zoek naar een zelfstandige afstudeerder, die creatieve en digitale ideeën heeft voor het vormgeven van de tour.
  • een HBO-student in de augmented reality / kunstmatige intelligente / artificial intelligence / informatica bent;
  • communicatief vaardig bent;
  • overtuigd bent van je eigen expertise;

Wat kun je van Topicus verwachten?

Omdat we graag willen dat jij je meteen thuis voelt, organiseren we in het begin van jouw afstudeerperiode een lunch voor jou en jouw collega-studenten. Zo leer je meteen mensen kennen en weet je met wie je na werktijd leuke dingen kunt ondernemen.

Natuurlijk word je tijdens je (afstudeer)stage ook begeleid door jouw mede-Topicanen, in aanvulling op de begeleiding vanuit je opleiding. Maar naast jouw professionele ontwikkeling vinden wij jouw persoonlijke ontwikkeling ook erg belangrijk. Daarom krijg je meerdere workshops en clinics aangeboden die je samen met jouw collega-studenten mag volgen. Denk hierbij aan een workshop focus & productiviteit, personal branding en persoonlijk leiderschap. Maar dat is nog niet alles!

Bij Topicus bieden wij je ook graag zekerheid. Als jij bij ons op je plek zit, heb jij uitzicht op een vaste (bij)baan. Je ontvangt bij ons een vergoeding van € 500,- bruto per maand en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk. Bekijk hieronder de unieke job benefits:

Hoe is het om bij ons stage te lopen?

Je maakt bij ons deel uit van een team waar je natuurlijk direct helemaal bij hoort! Benieuwd naar de sfeer, cultuur en ervaringen van andere studenten? Check de verhalen en video's.

Sollicitatieprocedure

Je ontvangt na je sollicitatie direct een ontvangstbevestiging, zodat je weet dat jouw gegevens goed aangekomen zijn.