Vacature Meewerkstage Facilitaire Dienstverlening - Werkenbijtopicus
naar topicus.nl
naar topicus.nl

Meewerkstage Facilitaire Dienstverlening

Lijkt het je leuk om ondersteuning te bieden aan de receptie en facilitaire service desk van een snelgroeiend en dynamische organisatie in het hartje van Deventer? Lees dan snel verder!

Topicus

Deventer

Jouw opdracht bij Topicus

Je bemant de receptie samen met de twee andere receptionistes en als gezicht van Topicus zijn jullie het aanspreekpunt voor bezoekers, collega’s en leveranciers. Je draagt daarnaast zorg voor het correct opnemen en afhandelen van alle binnenkomende telefoonoproepen. Je draagt ook zorg voor correct agendabeheer van de verschillende vergaderzalen en verwerkt alle binnenkomende correspondentie zoals brieven en e-mails. Daarnaast ondersteun je, waar nodig, de directie in diverse ad-hoc werkzaamheden.

Vanaf de facilitaire servicedesk werk je samen met twee collega’s aan het verwerken van uiteenlopende inkooporders, het verstekken van toegangspasjes, het verwerken van mobiele telefonie abonnementen en het verwerken van de ns vervoersbewijzen. Jij zorgt dat Topicus medewerkers zich prettig geholpen voelen op uiteenlopende gebieden. Geen dag is het zelfde en er valt ontzettend veel te leren waarin jij veel verantwoordelijkheden zult krijgen.
 

Vereiste ervaring en skills

Jouw gedrevenheid en een leergierige instelling zijn voor ons het allerbelangrijkst. Ervaren collega’s helpen je vervolgens om jouw stageopdrachten goed te doorlopen. Maar, om succesvol te kunnen zijn is een goede basis natuurlijk wel belangrijk. Dit betekent dat jij:
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift); 
  • Je bent klantvriendelijk;
  • Je bent spontaan;
  • Je bent proactief, pakt dingen zelfstandig op en denkt met de organisatie mee;
  • Je bent iemand die niet snel in de stress schiet;
  • Je werkt nauwkeurig en accuraat.

Wat kun je van Topicus verwachten?

Omdat we graag willen dat jij je meteen thuis voelt, organiseren we in het begin van jouw afstudeerperiode een lunch voor jou en jouw collega-studenten. Zo leer je meteen mensen kennen en weet je met wie je na werktijd leuke dingen kunt ondernemen.

Natuurlijk word je tijdens je (afstudeer)stage ook begeleid door jouw mede-Topicanen, in aanvulling op de begeleiding vanuit je opleiding. Maar naast jouw professionele ontwikkeling vinden wij jouw persoonlijke ontwikkeling ook erg belangrijk. Daarom krijg je meerdere workshops en clinics aangeboden die je samen met jouw collega-studenten mag volgen. Denk hierbij aan een workshop focus & productiviteit, personal branding en persoonlijk leiderschap. Maar dat is nog niet alles!

Bij Topicus bieden wij je ook graag zekerheid. Als jij bij ons op je plek zit, heb jij uitzicht op een vaste (bij)baan. Je ontvangt bij ons een vergoeding van € 500,- bruto per maand en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk. Bekijk hieronder de unieke job benefits:

Hoe is het om bij ons stage te lopen?

Je maakt bij ons deel uit van een team waar je natuurlijk direct helemaal bij hoort! Benieuwd naar de sfeer, cultuur en ervaringen van andere studenten? Check de verhalen en video's.

Sollicitatieprocedure

Je ontvangt na je sollicitatie direct een ontvangstbevestiging, zodat je weet dat jouw gegevens goed aangekomen zijn.