Vacature Moderne End-to-End test architectuur ontwikkelen. - Werkenbijtopicus
naar topicus.nl
naar topicus.nl

Moderne End-to-End test architectuur ontwikkelen.

Ontwikkel jij de Topicus M.E.T.E.R., met als doel om de kwaliteit van onze webapps te borgen?

Topicus divisie Zorg

Deventer

Jouw opdracht bij Topicus divisie Zorg

Alle webapplicaties die we binnen de businessline Zorgverzekeraars bouwen worden uitvoerig getest en getoetst voordat ze worden uitgeleverd. Eén van deze applicaties is b.v. een declaratieverwerkingssysteem voor zorgverzekeraars (bv. een declaratie voor een huisartsbezoek wordt hierin beoordeeld en de hoogte van vergoeding wordt bepaald a.d.h.v. de afgesloten verzekering).

Op dit moment gebruiken we op Selenium webdriver gebaseerde testtools. Omdat Selenium een verouderde en complexe architectuur kent, bestaande uit meerdere lagen waar een commando door wordt overgedragen kent deze architectuur ook de nodige uitdagingen als het gaat om stabiliteit en efficiëntie. 

Jij gaat in deze opdracht onderzoeken welke moderne architecturen ingezet kunnen worden ter vervanging van de Selenium webdriver. Het doel is een proof-of-concept tool welke te gebruiken is voor de end-to-end tests.

Onder het mom van ‘meten is weten’ draagt deze testtool de naam Topicus M.E.T.E.R. (Modern End-To-End Runner)

Je komt te werken in een team van ongeveer 30 man, verdeeld over verschillende disciplines in Deventer. 

Vereiste ervaring en skills

Enthousiaste vierdejaars student die:
  • Een opleiding richting Informatica of Software Ontwikkeling (hogeschool/universiteit) volgt;
  • Het leuk vindt om met verschillende teams te sparren over de mogelijkheden en wensen;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en om hulp durft te vragen;
  • Aan de slag wil met o.a. C#, .NET (CORE), (no)SQL, HTML, Javascript en Angular en hier basiskennis van heeft (of dit wil leren);
  • Gedreven persoon die affiniteit heeft met testautomatisering en moderne technieken en het verschil wil maken!

Wat kun je van Topicus verwachten

Omdat we graag willen dat jij je meteen thuis voelt, organiseren we in het begin van jouw afstudeerperiode een lunch voor jou en jouw collega-studenten. Zo leer je meteen mensen kennen en weet je met wie je na werktijd leuke dingen kunt ondernemen.

Natuurlijk word je tijdens je (afstudeer)stage ook begeleid door jouw mede-Topicanen, in aanvulling op de begeleiding vanuit je opleiding. Maar naast jouw professionele ontwikkeling vinden wij jouw persoonlijke ontwikkeling ook erg belangrijk. Daarom krijg je meerdere workshops en clinics aangeboden die je samen met jouw collega-studenten mag volgen. Denk hierbij aan een workshop focus & productiviteit, personal branding en persoonlijk leiderschap. Maar dat is nog niet alles!

Bij Topicus bieden wij je ook graag zekerheid. Als jij bij ons op je plek zit, heb jij uitzicht op een vaste (bij)baan. Je ontvangt bij ons een vergoeding van € 500,- bruto per maand en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk. Bekijk hieronder de unieke job benefits:

Hoe is het om bij ons stage te lopen?

Je maakt bij ons deel uit van een team waar je natuurlijk direct helemaal bij hoort! Benieuwd naar de sfeer, cultuur en ervaringen van andere studenten? Check de verhalen en video's.

Sollicitatieprocedure

Je ontvangt na je sollicitatie direct een ontvangstbevestiging, zodat je weet dat jouw gegevens goed aangekomen zijn.