Vacature Stage- afstudeeropdracht software engineering Java - Werkenbijtopicus
naar topicus.nl
naar topicus.nl

Stage- afstudeeropdracht software engineering Java

Integreer jij de meest gebruikte health apps, smartwatches of andere medical devices voor onze zorgverleners en patiënten?

Student

Topicus divisie Zorg

Deventer

Jouw opdracht

Topicus' divisie Zorg levert, samen met haar partners, vooruitstrevende ICT-diensten binnen de gezondheidszorg. Voor zowel grote ziekenhuizen, landelijke bevolkingsonderzoeken als individuele burgers. Eén van deze oplossingen is de persoonlijke gezondheidsomgeving van Spreekuur. Hiermee geven we elke burger toegang en regie over zijn of haar gezondheidsgegevens, daar draag jij aan bij met je opdracht binnen team Patiënt.

Je gaat het verschil maken voor duizenden gebruikers op Spreekuur door het mogelijk maken van eenvoudige en betrouwbare thuismetingen. Je zorgt voor een helder overzicht van de beschikbare oplossingen voor onze doelgroepen, maakt een gedegen analyse van de technische haalbaarheid per oplossing en met een proof of concept vertaal je je bevindingen naar een werkbare oplossing.

Je maakt daarbij gebruik van de modernste tools en nieuwste technieken en krijgt directe begeleiding vanuit het team. Het team bestaat uit een mix van jonge en ervaren collegas die graag kennis delen om je doelen te behalen. We willen het beste in jou naar boven halen. Daarom denken wij graag samen over een opdracht na die past bij jouw ervaring en leerdoelen.

Vereiste ervaring en skills

Jouw gedrevenheid en een leergierige instelling zijn voor ons het allerbelangrijkst. Ervaren collegas helpen je vervolgens om jouw afstudeer/stageopdracht goed te doorlopen. Maar, om succesvol te kunnen zijn is een goede basis natuurlijk wel belangrijk. Dit betekent dat jij:

  • een derde- of vierdejaars hbo-/wo-student in de richting informatica bent;
  • communicatief vaardig bent;
  • overtuigd bent van je eigen expertise;
  • aan de slag wilt met
  • Java/Kotlin;
  • Back-end spring boot Framework;
  • Kennis hebt van databases (Postgresql);
  • Front-end ervaring is een pre (Typescript/Angular/Cypress);

Jouw ontwikkeling bij Topicus

Voor jou is deze stage dé manier om kennis te maken met Topicus en jezelf verder te ontwikkelen. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dát is ons motto. Jij maakt zelf je stage of afstudeeropdracht tot succes. Je krijgt bij ons veel ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Omdat we meerdere markten bedienen, heb je toegang tot een enorme schat aan kennis, ervaring en tools.

Wat kun je verwachten van Topicus

Tijdens jouw stage ben je volledig onderdeel van het team en het scrumproces. De productowner Anne van Dijk ondersteunt jou op technisch en functioneel gebied zodat jij jouw stageopdracht tot een goed einde kan brengen.

Hoe is het om bij ons stage te lopen?

Je maakt bij ons deel uit van een team waar je natuurlijk direct helemaal bij hoort! Benieuwd naar de sfeer, cultuur en ervaringen van andere studenten? Check de verhalen en video's.

Sollicitatieprocedure

Je ontvangt na je sollicitatie direct een ontvangstbevestiging, zodat je weet dat jouw gegevens goed aangekomen zijn.