Vacature Marketing & Communicatie stage - Werkenbijtopicus
naar topicus.nl
naar topicus.nl

Marketing & Communicatie stage

De campagnes zijn live en de naamsbekendheid van onze ketenpartner Qualiant stijgt. Maar ben jij die aanstormende marketingcommunicatiespecialist die Qualiant echt op de kaart helpt zetten?

Topicus divisie Onderwijs

Utrecht, Deventer

Jouw opdracht bij

Qualiant is een administratiekantoor voor het onderwijs. Wij bieden moderne oplossingen voor onze klanten zodat zij zich kunnen bezighouden met het organiseren van goed onderwijs.

Tijdens je meewerkstage help je ons met een online marketingcampagne waarmee wij ons klantenbestand willen uitbreiden. Je kunt hierbij denken aan het verbeteren van de website, communicatie via LinkedIn, het schrijven van whitepapers en pakkende weblogs. Je bent bij het hele proces betrokken en neemt voor een groot deel zelf de regie. Heb jij creatieve ideeën op het gebied van social media? En wil jij deze met ons delen? Wij zoeken iemand die creatief is met tekst en niet bang is om zelf initiatief te nemen. Ervaren collega’s helpen jou om de stageopdracht goed te kunnen doorlopen.

Je komt terecht in het gezellige team van Qualiant waar je zult worden begeleid door Lisa Blokvoort (helpdeskmedewerker) en Ennie Jansen (implementatie Consultant). 
 

Vereiste ervaring en skills

Jouw gedrevenheid en een leergierige instelling zijn voor ons het allerbelangrijkst. Maar een goede basis is natuurlijk wel belangrijk. Dit betekent dat jij:
  • een tweede- of derdejaars hbo-student in de richting Communicatie of Media bent;
  • communicatief vaardig bent;
  • beschikt over goede schrijfskills
  • overtuigd bent van je eigen expertise;

Wat kun je van Topicus verwachten?

Omdat we graag willen dat jij je meteen thuis voelt, organiseren we in het begin van jouw afstudeerperiode een lunch voor jou en jouw collega-studenten. Zo leer je meteen mensen kennen en weet je met wie je na werktijd leuke dingen kunt ondernemen.

Natuurlijk word je tijdens je (afstudeer)stage ook begeleid door jouw mede-Topicanen, in aanvulling op de begeleiding vanuit je opleiding. Maar naast jouw professionele ontwikkeling vinden wij jouw persoonlijke ontwikkeling ook erg belangrijk. Daarom krijg je meerdere workshops en clinics aangeboden die je samen met jouw collega-studenten mag volgen. Denk hierbij aan een workshop focus & productiviteit, personal branding en persoonlijk leiderschap. Maar dat is nog niet alles!

Bij Topicus bieden wij je ook graag zekerheid. Als jij bij ons op je plek zit, heb jij uitzicht op een vaste (bij)baan. Je ontvangt bij ons een vergoeding van € 500,- bruto per maand en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk. Bekijk hieronder de unieke job benefits:

Hoe is het om bij ons stage te lopen?

Je maakt bij ons deel uit van een team waar je natuurlijk direct helemaal bij hoort! Benieuwd naar de sfeer, cultuur en ervaringen van andere studenten? Check de verhalen en video's.

Sollicitatieprocedure

Je ontvangt na je sollicitatie direct een ontvangstbevestiging, zodat je weet dat jouw gegevens goed aangekomen zijn.