Vacature Stageopdracht implementatie 2FA - Werkenbijtopicus
naar topicus.nl
naar topicus.nl

Stageopdracht implementatie 2FA

Ga jij de nieuwste 2FA mogelijkheden implementeren en een veilig inlog mechanisme garanderen voor de hypotheek adviseurs van Nederland?

Topicus divisie Finance

Deventer

Jouw stageopdracht

Je gaat als stagiair(e) aan de slag binnen Topicus divisie Finance, in de businessline Connected Finance. De businessline heeft als missie om de driehoek Consument, Adviseur en Geldverstrekker dichter bij elkaar te brengen. Hiervoor hebben ze het Vé softwarepakket ontwikkeld. Multi-factor authenticatie wordt tegenwoordig steeds belangrijker, zeker als het om gevoelige informatie gaat. Email en SMS zijn inmiddels niet meer robuust genoeg om als primaire 2FA bron te dienen, en daarom is het van belang dat gevoelige gegevens beveiligd worden met de nieuwste technieken en markt standaarden. Binnen de businessline Connected Finance hebben we een portaal ontwikkeld waarmee hypotheek adviseurs hun klanten kunnen helpen, en de gerelateerde hypotheek gegevens in kunnen zien. Om te garanderen dat het inlog mechanisme veilig en toekomst bestendig blijft is het nu van belang dat we de mogelijkheid tot het gebruik van authenticatie apps gaan aanbieden.

Binnen deze opdracht ga jij ons security systeem uitbreiden met de nieuwste authenticatie apps, analyseren hoe de keuze het beste gepresenteerd kan worden aan onze gebruikers, en de gekozen oplossing integreren in ons softwarepakket, wat daadwerkelijk in productie gebruikt zal gaan worden. Hierbij zul je een .NET Core 3.1 web applicatie gaan uitbreiden, in combinatie met IdentityServer 4 als security framework. Ook zal de keuze tot 2FA app in onze Angular 10 front-end verwerkt moeten worden. Ons softwarepakket wordt momenteel gebruikt bij enkele grote geldverstrekkers en adviespartijen in Nederland, dus het is goed mogelijk dat jouw oplossing gebruikt zal worden bij het inloggen van een fors deel van de hypotheekhouders in Nederland!

Jouw ervaring en skills

We zoeken een student die graag werkt aan producten die door (veel) consumenten gebruikt worden. We hebben domein experts, testers, ontwikkelaars en UX-experts klaar staan om jou te begeleiden in het succesvol voltooien van je opdracht. Maar een goede basis is natuurlijk belangrijk. Dat betekent dat jij:

  • Een HBO-/wo-student informatica of software engineering bent;
  • Aan de slag wil met Angular, C#, .NET Core en Rest-API's;
  • Hierbij doe jij kennis op van o.a OAuth 2 authenticatie flows en leer je werken met IdentityServer 4;
  • Een kritische kijk hebt op wat we van je vragen.

Jouw ontwikkeling bij Topicus

Je krijgt bij ons veel ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Binnen Topicus bedienen we meerdere markten en ben je vrij om in alle divisies kennis op te doen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je je persoonlijk kan ontwikkelen. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dat is ons motto. Samen met je stagebegeleider Rick bespreek je je ambities en carrière, ook na je studie.

Wat kun je van Topicus verwachten

Geen zorgen, je staat er niet helemaal alleen voor. Bij deze opdracht kan je gebruik maken van de expertise en ondersteuning van het hele team, om zo tot een optimaal resultaat te komen! Zo leren de productenspecialisten Remco & Rick jouw alle ins en outs van het product. Jaap, Alex en Ruud helpen jouw op functioneel gebied. Samen met de UX-expert Dennis bekijk en analyseer je de vormgeving. Tot slot test je samen met tester Okke of jouw oplossing werkt.

Hoe is het om bij ons stage te lopen?

Je maakt bij ons deel uit van een team waar je natuurlijk direct helemaal bij hoort! Benieuwd naar de sfeer, cultuur en ervaringen van andere studenten? Check de verhalen en video's.

Sollicitatieprocedure

Je ontvangt na je sollicitatie direct een ontvangstbevestiging, zodat je weet dat jouw gegevens goed aangekomen zijn.