Vacature Stageopdracht informatica - Werkenbijtopicus
naar topicus.nl
naar topicus.nl

Stageopdracht informatica

Wil jij werken aan efficiëntere informatievoorziening voor huisartsen en ketenpartners?

Student

Topicus divisie Zorg

Deventer

Jouw werkzaamheden

Jij komt als stagiaire te werken bij Topicus divisie Zorg , binnen de businessline eerste- en tweedelijns zorg. Belangrijk aandachtsgebied binnen deze businessline is de huisartsenzorg. Middels ons product VIPLive maken we de zorg efficiënter door huisartsen te ondersteunen bij het doen van declaraties, inzicht te krijgen in hun praktijkinformatie, maar ook door eenvoudiger samen te werken met andere zorgverleners als podotherapeuten en diëtisten.

Voor het samenwerken is de tijdlijn één van de centrale items, waarin we patiëntinformatie verzamelen en delen tussen de verschillende zorgverleners die betrokken zijn bij de patiënt. Op dit moment wordt deze informatie middels database queries bij verschillende bronnen binnen VIP Live opgehaald. Aangezien er steeds meer informatie en bronnen beschikbaar komen, is dit geen houdbare situatie. Daarom willen we dit graag oplossen, door dit deel in een aparte microservice te bouwen. Waarbij het belangrijk is dat er kritisch wordt gekeken naar performance, maar ook zeker naar beveiliging en toekomstbestendigheid

Van jou verwachten we een proactieve bijdrage in dit project. Je vormt zelf een idee hoe we dit het beste kunnen neerzetten en maakt daarbij gebruik van de expertise van de VIP-ontwikkelaars. Na de analyse fase ga je zelf aan het werk om de oplossing te bouwen.

Jouw ervaring en skills

Jouw gedrevenheid en een leergierige instelling zijn voor ons het allerbelangrijkst. Ervaren collegas helpen je vervolgens om jouw stageopdracht goed te doorlopen. Maar, om succesvol te kunnen zijn is een goede basis natuurlijk wel belangrijk. Dit betekent dat jij:

  • een derde- of vierdejaars hbo-student in de richting van informatica bent;
  • interesse hebt in databasestructuren, .NET en micro-services
  • zelfstandig kunt werken;
  • communicatief vaardig bent.

Jouw ontwikkeling bij Topicus

Binnen Topicus is altijd ruimte voor talent en ambities. Wij denken niet in hokjes. Doen waar je goed in bent is ons motto. Je krijgt bij ons veel ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Binnen Topicus bedienen we meerdere markten en ben je vrij om in alle divisies kennis op te doen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je je persoonlijk kan ontwikkelen. Samen met jouw stagebegeleidster Moniek bespreek je je ambities en je leerdoelen.

Wat kun je van Topicus verwachten

Tijdens jouw stage ga je meedraaien in ons SCRUM proces en word je opgenomen in ons team. Ervaren collegas op functioneel en technisch gebied ondersteunen je zodat jij jouw stageopdracht tot een goed einde brengt. Vanuit het studentenbindingsprogramma kom je maandelijks bij elkaar voor interessante trainingen en om te leren van elkaar.

Hoe is het om bij ons stage te lopen?

Je maakt bij ons deel uit van een team waar je natuurlijk direct helemaal bij hoort! Benieuwd naar de sfeer, cultuur en ervaringen van andere studenten? Check de verhalen en video's.

Sollicitatieprocedure

Je ontvangt na je sollicitatie direct een ontvangstbevestiging, zodat je weet dat jouw gegevens goed aangekomen zijn.