Vacature Stageopdracht Software Developer Java/ Kotlin - Werkenbijtopicus
naar topicus.nl
naar topicus.nl

Stageopdracht Software Developer Java/ Kotlin

Voor Ambuplanner willen we gebruikers ondersteunen bij het snel en eenvoudig bepalen van een juist adres. Kom jij ons hierbij helpen?

Student

Topicus divisie Zorg

Deventer

Jouw stageopdracht

Ambuplanner wordt ingezet in ziekenhuizen om snel een ambulance voor gepland ambulancevervoer aan te vragen. Een patiënt die vanuit het ziekenhuis naar huis of een verpleeghuis liggend vervoerd moet worden gaat met de ambulance. Ambuplanner helpt om de vraag naar ambulances en de beschikbare capaciteit af te stemmen. Daarnaast helpt het de professional in het ziekenhuis om snel een aanvraag te kunnen doen met de juiste informatie van de patiënt. Dit ondersteunt de professional in het ziekenhuis en de ambulancebemanning bij het bieden van de juiste zorg!

Het haal- en brengadres van de patiënt zijn noodzakelijk om goed vast te leggen, zodat de ambulance weet waar de patiënt opgehaald en heengebracht moet worden. Dit is ook van invloed op de planning van de ambulancecapaciteit.

Ambuplanner is een applicatie met een Angular front-end en Java/Kotlin back-end component. De applicatie biedt de mogelijkheid om het adres op drie manieren in te vullen: het kiezen van de afdeling van de aanvrager, het kiezen van een zorginstelling uit een lijst en het handmatig invoeren van het adres. Handmatige adressen, met name huisadressen, gaat regelmatig fout. Daarnaast kost het veel tijd om een handmatig adres op te zoeken. Hierdoor zit er vertraging in het proces voor het uitsturen van een ambulance. Het doel van deze stageopdracht is het realiseren van adrescomponent waar een automatische adrescheck wordt gedaan bij een actueel adressenbestand. Je start met een onderzoek welke mogelijkheden er zijn om een automatische check op adres te doen. Vervolgens ga je deze oplossing realiseren.

Vereiste ervaring en skills

Jouw gedrevenheid en een leergierige instelling zijn voor ons het allerbelangrijkst. Maar, om succesvol te kunnen zijn is een goede basis natuurlijk wel belangrijk. Dit betekent dat jij:

  • Een derdejaars hbo- of wo-student bent;
  • Een uitdagende stageopdracht of meewerkstage zoekt;
  • Een (technische) IT-opleiding volgt, bijvoorbeeld Informatica;
  • Aan de slag wilt met Java/Kotlin, Spring, Angular, Docker en Html/(S)CSS;
  • (basis) kennis hebt van databasers als MongoDb en Postgress;
  • Kritisch kijkt naar je eigen werk en de gebruiksvriendelijkheid van producten waar je aan werkt;
  • Iets oplevert dat direct wordt toegepast in de praktijk en Ambuplanner helpt met een beter aanvraagproces .

Jouw ontwikkeling bij Topicus

Je krijgt bij ons veel ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Binnen Topicus bedienen we meerdere markten en ben je vrij om in alle divisies kennis op te doen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je je persoonlijk kan ontwikkelen. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dat is ons motto. Samen met je stagebegeleider bespreek je je ambities en carrière, ook na je studie.

Wat kun je van Topicus verwachten?

Tijdens jouw stage ga je meedraaien in ons SCRUM proces en word je opgenomen in ons team. Hans Schollaardt is jouw begeleider en gaat je op functioneel en technisch gebied ondersteunen zodat jij jouw stageopdracht tot een goed einde brengt. D aarnaast krijg je ondersteuning vanuit de organisatie bij je stage. Er is ruimte voor eigen initiatief en succes.

Hoe is het om bij ons stage te lopen?

Je maakt bij ons deel uit van een team waar je natuurlijk direct helemaal bij hoort! Benieuwd naar de sfeer, cultuur en ervaringen van andere studenten? Check de verhalen en video's.

Sollicitatieprocedure

Je ontvangt na je sollicitatie direct een ontvangstbevestiging, zodat je weet dat jouw gegevens goed aangekomen zijn.