Vacature Studeer af op Healthcare Monitoring Instrumenten - Werkenbijtopicus
naar topicus.nl
naar topicus.nl

Studeer af op Healthcare Monitoring Instrumenten

Bouw jij een zelfstandig platform waar gebruikers hun meetinstrumenten vandaan kunnen halen of kunnen delen met anderen in hun werkveld?

Student

Topicus divisie Zorg

Utrecht

Sluit op: 01-03-2021

Jouw afstudeeropdracht bij Topicus' divisie Zorg

Jij komt afstuderen bij Topicus' divisie Zorg bij de businessline Eerste-en tweedelijnszorg. VIP Live Monitoring, is daar een onderdeel van en is marktleider in de Geestelijke Gezondheidzorg voor het monitoren van de behandeling van miljoenen clienten in Nederland. Honderdduizenden behandelaren van grote zorginstellingen gebruiken onze software om vragenlijsten naar hun clienten te sturen. Deze vragenlijsten zijn de belangrijkste instrumenten om de voorgang van de behandeling in beeld te kunnen brengen bij verschillende stakeholders.

Onze gebruikers kunnen zelf instrumenten ontwerpen, instrumenten delen met andere gebruikers of instrumenten gebruiken die door commerciële uitgevers worden gevalideerd. Jij mag deze testotheek, het kloppende hart van onze applicatie, gereed maken om de wereld te veroveren. Met het platform dat jij gaat bouwen kunnen onze gebruikers straks eenvoudig, transparant en veelzijdig hun eigen testotheek samenstellen om met onze applicatie de inzichten te verzamelen die ze in staat stelt om de beste zorg te leveren.

Je belandt in een klein team dat sinds twee jaar deel uit maakt van de Topicus familie, binnen de divisie Zorg. Je begeleider is Michiel, een jonge hond die als tech lead ons product continue moderniseert met de nieuwste technieken. Functioneel wordt je bijgestaan door Sander, analist en ouwe rot met 12 jaar ervaring in Zorg & ICT. Hij neemt de rol van Product Owner op zich.

Vereiste ervaring en skills

Jouw gedrevenheid en een leergierige instelling zijn voor ons het allerbelangrijkst. Ervaren collega's helpen je vervolgens om jouw afstudeeropdracht goed te doorlopen. Maar, om succesvol te kunnen zijn is een goede basis natuurlijk wel belangrijk. Dit betekent dat jij:

  • een derde- of vierdejaars hbo-/wo-student bent;
  • communicatief vaardig bent;
  • overtuigd bent van je eigen expertise;
  • (basis) kennis hebt van REST, Java en SQL Server.

Wat kun je van Topicus verwachten?

Je belandt in een klein team NetQ Healthcare in Utrecht; hier word je begeleidt om je afstudeeropdracht goed te kunnen afronden door Michiel onze tech lead en door Sander onze ervaren analist en product owner.

Hoe is het om bij ons stage te lopen?

Je maakt bij ons deel uit van een team waar je natuurlijk direct helemaal bij hoort! Benieuwd naar de sfeer, cultuur en ervaringen van andere studenten? Check de verhalen en video's.

Sollicitatieprocedure

Je ontvangt na je sollicitatie direct een ontvangstbevestiging, zodat je weet dat jouw gegevens goed aangekomen zijn.