Vacature Talent gezocht met ambitie in test automatisering - Werkenbijtopicus
naar topicus.nl
naar topicus.nl

Talent gezocht met ambitie in test automatisering

Zorg jij ervoor dat onze software zoveel mogelijk automatisch getest wordt?

Topicus divisie Onderwijs

Deventer

Jouw opdracht bij Topicus divisie Onderwijs

ParnasSys is het leerlingvolgsysteem waar wij ontzettend trots op zijn en wordt gebruikt op 5600 basisscholen. Dit is nagenoeg 85% van alle basisscholen in Nederland! Grote kans dus dat er in jouw directe omgeving mensen met onze web of mobiele oplossingen werken. We zijn er van overtuigd dat middels de inzet van onze producten de administratieve last van leerkrachten verlicht kan worden en we het onderwijs beter maken.

Binnen het ParnasSys ontwikkelteam zijn we continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe features en het optimaliseren van bestaande functionaliteiten. We stellen periodiek nieuwe releases aan onze eindgebruikers beschikbaar. De kwaliteit van reeds bestaande en nieuwe functionaliteiten moet gewaarborgd blijven. Om hierin een efficiëntie slag te bewerkstelligen willen wij blijven investeren in het implementeren van geautomatiseerde regressietesten, welke op elk moment zonder extra handmatige inspanningen uitgevoerd kunnen worden.

Je onderzoekt welke functionaliteiten kritiek zijn voor onze eindgebruikers en definieert hiervoor logische testscenario’s. Vervolgens ga je aan de slag met het automatiseren van deze testscenario’s. Je houdt rekening met herbruikbaarheid van deze testen en zorgt dat deze testen in de toekomst makkelijk te onderhouden zijn. We maken zowel gebruik van Graphene (Java) als Cypress (Javascript) als testframeworks. Minimale basiskennis van Java en / of javascript framworks is vereist. 

Vereiste ervaring en skills


Je bent een enthousiaste teamplayer welke houdt van een informele werksfeer. Je komt te werken binnen één van onze scrumteams, waar onze ervaren collega’s je graag ondersteunen. We zoeken:
  • een derde- of vierdejaars hbo -student in de richting van informatica;
  • iemand die zowel in een teamverband als zelfstandig kan werken;
  • een gedreven persoon die aan de slag wil met testautomatisering;
  • iemand die (basis) kennis heeft van Java en / of javascript. 

Wat kun je van Topicus verwachten

Omdat we graag willen dat jij je meteen thuis voelt, organiseren we in het begin van jouw afstudeerperiode een lunch voor jou en jouw collega-studenten. Zo leer je meteen mensen kennen en weet je met wie je na werktijd leuke dingen kunt ondernemen.

Natuurlijk word je tijdens je (afstudeer)stage ook begeleid door jouw mede-Topicanen, in aanvulling op de begeleiding vanuit je opleiding. Maar naast jouw professionele ontwikkeling vinden wij jouw persoonlijke ontwikkeling ook erg belangrijk. Daarom krijg je meerdere workshops en clinics aangeboden die je samen met jouw collega-studenten mag volgen. Denk hierbij aan een workshop focus & productiviteit, personal branding en persoonlijk leiderschap. Maar dat is nog niet alles!

Bij Topicus bieden wij je ook graag zekerheid. Als jij bij ons op je plek zit, heb jij uitzicht op een vaste (bij)baan. Je ontvangt bij ons een vergoeding van € 500,- bruto per maand en ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk. Bekijk hieronder de unieke job benefits:

Hoe is het om bij ons stage te lopen?

Je maakt bij ons deel uit van een team waar je natuurlijk direct helemaal bij hoort! Benieuwd naar de sfeer, cultuur en ervaringen van andere studenten? Check de verhalen en video's.

Sollicitatieprocedure

Je ontvangt na je sollicitatie direct een ontvangstbevestiging, zodat je weet dat jouw gegevens goed aangekomen zijn.