Studenten - Werkenbijtopicus
Header Afbeelding werken bij Topicus

Mogelijkheden voor studenten

Jezelf supersnel ontwikkelen, relevante ervaring op doen én ondertussen impact maken op de samenleving? Dat is stage of afstuderen bij Topicus. Is het einde van je studie in zicht en ben je op zoek naar óf heb je zelf een idee voor een toffe opdracht? Dan ben je bij Topicus aan het juiste adres!

Stagelopen, afstuderen of een bijbaan bij Topicus

Als student bij Topicus breng je je skills naar een next level én maak je met jouw inzet het leven van miljoenen Nederlanders een stukje makkelijker. Impact maken dus. En dat zelfs nog tijdens je studie. Bij Topicus zoeken we continu naar enthousiaste studenten met een passie voor IT. In allerlei vormen:

Wat wij stagiair(e)s te bieden hebben. Een toffe ervaring voor hbo- en wo-studenten, waarin je als volwaardige collega meedraait in onze organisatie. Zo krijg je een goede indruk van hoe werken in de IT eruit ziet. Relevante praktijkervaring dus. Inhoudelijk, maar ook als het gaat om (sociale) werkprocessen, collegialiteit en omgaan met uitdagingen.

Afstudeermogelijkheden in overvloed. Ben je vierdejaarsstudent? Dan kun je bij ons terecht voor een uitdagende hbo- of wo-afstudeeropdracht waar je dedicated en fulltime mee aan de slag kunt. Je krijgt alle ruimte om je afstudeeronderzoek zo in te vullen dat jij, wij én dus miljoenen Nederlanders hier beter van worden. Om dit succesvol te kunnen doen, krijg je een volwaardige plek in de organisatie. Naast dat er altijd collega’s beschikbaar zijn om je te helpen en inspireren, krijg je op deze manier ook een goede indruk van hoe werken in de IT eruit ziet.


Bij- of vakantiebaan naast je studie? Wij bieden een plek waar je geleerde theorie in de praktijk kunt brengen en waar je jouw IT-skills een boost geeft. Of dit nu voorafgaand aan een stage is, tijdens de (zomer)vakantie of in de weekenden. Hoe jouw werk er exact uitziet hangt helemaal af van jouw interesses, kwaliteiten, beschikbaarheid én waar er in onze organisatie op dat moment vraag naar is.


Geef je carrière een kickstart met een traineeship. Heb je een (ongezonde) interesse in IT, ben je een starter op de arbeidsmarkt en ben je klaar om in 2 maanden volledig klaargestoomd te worden voor het vak? Dan is een traineeship misschien wat voor jou! Een spoedcursus, waarbij je door middel van opleidingen, trainingen én werken in de praktijk de fijne kneepjes van een specialisme leert. Of je nu al ervaring hebt met IT of niet.


Jouw ambities staan centraal. Kom je bij ons stagelopen, afstuderen of werken? Dan zetten we je niet zomaar ergens neer. We kijken naar jouw ambities en persoonlijkheid en denken niet in hokjes. We zetten je op de plek die voor iedereen het meest oplevert. 


Nieuwsgierig, ambitieus en benieuwd wat wij jou te bieden hebben? Bekijk dan onze studentvacatures.

Vacatures voor studenten

Studenten aan het woord