Header Afbeelding werken bij Topicus

Nieuw jaar, nieuwe job?

Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van onze tech-platformen tijdens belangrijke momenten in hun leven. Houd jij van intellectuele uitdaging? En wil jij jouw IT-skills inzetten om samen met slimme, talentvolle én gezellige collega's impact te maken op de maatschappij?

Ga naar vacatures

Impact on society

Wij hebben de eindgebruiker (de burger, leerkracht, huisarts etc.) altijd voor ogen, maar die eindgebruiker ziet ons eigenlijk nooit. Terwijl wij (onzichtbaar) bij belangrijke momenten in hun leven aanwezig zijn en die mede mogelijk maken via onze tech-platformen.

De onzichtbare, maar belangrijke connectie met de maatschappij. In het onderwijs, de zorg, het sociaal domein en in de financiële (fintech) markt. Een connectie die wij als Topicanen dagelijks voelen, want daar doen wij het voor. Onzichtbaar, maar onmisbaar.

Op alle vlakken waar we met onze tech-kennis en vakmanschap kunnen helpen, blijven we markten zelf actief veranderen. Zo geven we de regie aan de burger, vergroten we zelfredzaamheid en verkleinen we kwetsbaarheid. Daar wil jij toch ook aan bijdragen?


Dit doen we allemaal vanuit onze ‘hometown’ Deventer waar we onze eigen ‘Topicus Campus’ ontwikkelen. Maar ook vanuit Utrecht, Andelst, Groningen, Leiden, Wageningen, Gouda en zelfs in Vietnam en Roemenië. En onze ambities reiken nog verder. Met ruim 1.100 Topicanen hebben wij de innovatiedrang en slagkracht om deze ambities te bereiken. 


Word jij gedreven door vakmanschap? En wil jij werken aan projecten die écht impact hebben op de maatschappij? Kom dan kennis met ons maken.

Onze benefits

Werken aan software die ertoe doet?

Meer weten? Bel, app of mail Kalle

@
Kalle Dijkkamp Recruiter 06-38795166Nu bellen