TopiConf - Werkenbijtopicus
Header Afbeelding werken bij Topicus

TopiConf 2023: Fuel the Future

TopiConf is dé conferentie voor en door Topicanen. Het event waar onze kennis, visie, interesses en ideeën gedeeld worden. Op 13 juni vindt de 13e editie van TopiConf plaats in de Gasfabriek in Deventer! Zien wij jou daar?

TopiConf 2023, daar ben jij toch ook bij?

TopiConf is Topicus’ eigen conferentie voor en door Topicus medewerkers en is het event waar wij onze kennis met elkaar uitwisselen, waar we laten zien aan welke projecten we werken, waar onze passies liggen en met welke technologieën we aan de slag zijn of willen gaan. Met onderwerpen als o.a. DevOps, Data AI & Databases, security, Agile principles, persoonlijke ontwikkeling and many more!


Wij geloven namelijk dat innovatie voortkomt uit krachtige ideeën en dat die ideeën bedoeld zijn om gedeeld te worden. Tijdens deze conferentie worden onze enthousiaste collega’s en externe sprekers uitgedaagd om hun kennis, visie, interesses en ideeën op gebied van technologie en new business met elkaar te delen in de vorm van een presentatie, workshop, training of lezing.


We willen jou als (potentiële) nieuwe Topicaan ook de kans geven om deel te nemen aan TopiConf 2023, zodat je op een toffe en inhoudelijke manier kennis met ons kan maken.


Wil jij weten:

  • Hoe de uitdagende, innovatieve ideeën van Topicus tot stand komen?
  • Wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op zowel technisch als bedrijfskundig gebied?
  • Hoe Topicus kijkt naar de toekomstige ontwikkelingen binnen de domeinen zorg, onderwijs, finance en het sociaal domein?
  • Waar Topicanen zich dagelijks mee bezig houden?
  • Hoe de sfeer is?


Dus wacht niet langer en meld je onderaan deze pagina aan voor TopiConf 2023!

TopiConf aftermovie 2022

Programma

We houden het nog even spannend, het definitieve programma is nog niet bekend. Wat we je wel vast kunnen vertellen is dat er voor ieder wat wils is! Jij kiest zelf de sessies die je graag wil bijwonen en krijgt zodoende een programma op maat. Tussendoor kun je kennismaken met onze Topicanen en deelnemen aan sportieve activiteiten. Proost je aan het eind van de dag met ons mee op de borrel?

Aanmelding TopiConf 2023

Wil je meer weten? Vraag het Silke!

@
Silke Mulder 06 28 94 55 58Nu bellen