Header Afbeelding werken bij Topicus

Traineeships

Heb jij onlangs jouw Béta studie afgerond en twijfel je om verder te studeren of om aan het werk te gaan? Wij bieden je de ideale oplossing! Geef jouw IT- carrière een kick-start met een van onze traineeships in Deventer of Gouda!

Bekijk onze traineeships

Wat kun je verwachten?

Geef jouw carrière een kick-start met een van onze traineeships! Wij zijn een innovatief technologiebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van software en oplossingen voor verschillende branches.

Onze traineeships bieden jou de kans om te leren van experts in het vakgebied en tegelijkertijd praktijkervaring op te doen. In Deventer vind je onze technische traineeships gericht op .net en technische tester. Wil je jezelf meer ontwikkelen op het gebied van consultancy? Dan zijn onze traineeships in Gouda wat voor jou! Een spannende stap? Goed om te weten, je staat er zeker niet alleen voor! Je wordt uitgebreid begeleid door onze professionals om jouw persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Door middel van trainingen, workshops en feedbacksessies word je geholpen om je sterke punten te ontdekken en je vaardigheden te verbeteren. Dat is nog niet alles, we bieden jou ook baangarantie. Na het succesvol afronden van het traineeship krijg je een contract voor een onbepaalde tijd aangeboden.

Een traineeship bij Topicus is niet alleen een geweldige manier om je carrière te starten, maar ook om deel uit te maken van een dynamische en innovatieve organisatie die zich richt op het leveren van waarde aan klanten en de samenleving als geheel. Het is een kans om te werken aan uitdagende projecten en bij te dragen aan de ontwikkeling van cutting-edge technologieën.


Kortom, een unieke kans om je carrière te starten en jezelf te ontwikkelen tot een gewaardeerde professional.

Onze traineeships

Trainees aan het woord

Wij zijn Topicus

Vragen? Bel of mail gerust

@
Debbie de Heer Recruiter 06-17602449Nu bellen