Vacature traineeship-net - Werkenbijtopicus
Header Afbeelding werken bij Topicus

Traineeship Software Developer .NET

Heb jij onlangs jouw Béta studie afgerond en twijfel je om verder te studeren of om aan het werk te gaan? Wij bieden je de ideale combinatie! Topicus' divisie Finance geeft je de kans om jouw IT- carrière een kick-start te geven en jezelf te ontwikkelen tot .NET Developer specialist.

Topicus? Nooit van gehoord…

Kan kloppen. We zijn namelijk wat bescheiden, maar ook ambitieus. Dat moet ook wel. Want met ruim 1.000 Topicanen werken we aan oplossingen waar dagelijks miljoenen mensen gebruik van maken. IT-oplossingen waar de Zorg, het Onderwijs, de Financiële sector en het Sociaal domein écht wat aan hebben. We zorgen daar met onze tech-kennis constant voor impactvolle verbeteringen. En jij dus ook, als je een traineeship volgt bij Topicus!


Wat kun je verwachten van het traineeship bij Topicus?


Nergens leer je zoveel als op de werkvloer. Je wordt daarom direct onderdeel van een scrumteam binnen onze divisie Finance en we koppelen jou vanaf dag één aan je persoonlijke begeleider. Samen met je medetrainees en andere startende Topicanen begin je aan de Topicus onboarding: de introductiemaand waarin je alle ins & outs over Topicus te weten komt en je de basis legt voor je interne netwerk.


Je leert bij ons de techniek toe te passen in de wereld van hypotheken en/of zakelijke leningen. Onze domeinspecialisten delen graag hun kennis met jou over hypotheken en zakelijk financieren, denk hierbij aan o.a. aflossingsvormen, rente, wet- en regelgeving etc. Vervolgens duik je verder de techniek in en leer je alles over:


 • Avoiding C# traps and pitfall
 • PostgreSQL
 • Secure Coding
 • Clean Code


Tijdens het traineeship dagen we je uit om (samen met je medetrainees) hét nieuwe idee van onze divisie Finance te bedenken. Tevens word je gemotiveerd om de nieuwste technieken en development in Azure toe te passen. Maar aan persoonlijke ontwikkeling wordt natuurlijk ook gedacht. Denk aan thema's als vitaliteit, werk-privé balans en stressmanagement. Je wordt uitstekend begeleid gedurende het traineeship door ervaren development collega's, zij geven je alle ondersteuning waar nodig.


Van welk team je onderdeel gaat uitmaken is afhankelijk van jouw wensen en bespreken en beslissen we samen: spreekt de enorme wereld van hypotheken je aan of past een dynamischere omgeving als business lending beter bij je?


Het traineeship start in september 2022 en duurt een jaar. Na een jaar vol van trainingen en learning by doing blijf je bij je team en werk je aan hetzelfde product, je zult merken dat deze overgang redelijk onzichtbaar zal zijn. Benieuwd naar de ervaringen van collega's die je voorgingen? Scroll naar onderen en bekijk de video's van Martijn en Shaqquile.Wat wij zoeken in jou als trainee


Een enorme drive en de ambitie om aan de slag te gaan in de IT. Pas je daarnaast in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Je bent afgestudeerd en hebt een diploma op het gebied van software engineering;
 • Je bent proactief, leergierig en klaar om een (nieuwe) start te maken op de arbeidsmarkt;
 • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je wil graag bijdragen aan een groter, maatschappelijk doel;
 • Je bent in ieder geval 36-40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent bereid om naar Deventer te reizen.


Past Topicus bij jou?


We kunnen je alvast vertellen, wat wij te bieden hebben, wat wij belangrijk vinden en waar wij van houden. Wellicht voor jou voldoende aanleiding voor een kennismakingsgesprek.


 • Een eerlijke beloning. Bovenop je salaris ontvang je jaarlijks een bonus. Deze is gebaseerd op de winst en het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen. Daarnaast uiteraard een passende reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en uiteraard voldoende vakantiedagen.
 • Wij staan voor vakmanschap en worden graag intellectueel uitgedaagd door in complexe vraagstukken te duiken én te experimenteren met de nieuwste technologieën (naast dat we werken met bewezen technologie). Jij ook?
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling en het waarmaken van jouw ambities. Daar helpen wij graag in. Dat doen we met het Ontwikkelkompas, de Topicus UniversityGildesde coaching pool en andere toffe events. Omdat we meerdere markten bedienen hebben we toegang tot een enorme schat aan kennis, ervaring en tools.
 • Kennis delen we graag, ook met mensen buiten ons bedrijf! Met onze eigen jaarlijkse TopiConf, de conferentie voor én door Topicanen. En van meet-ups tot gastcolleges en ook in Codekrakers. Check hier wat onze Topicanen allemaal te vertellen hebben.
 • Je krijgt de vrijheid om je eigen werktijden te bepalen en hoe je thuis- en op kantoor werken met elkaar in balans brengt. Uiteraard in overleg met je team.
 • Mentaal en fysiek lekker in je vel te zitten met het TopiFit programma. Lees hier meer over.
 • Werken in kleine, zelfsturende teams binnen een grote, maar platte organisatie. Een team bestaat uit meerdere developers, front-enders, testers, aangevuld met UX-designers en een projectleider en/of productowner.


Starten in september 2022? De sollicitatieprocedure verloopt snel!


Het traineeship gaat in september 2022 van start. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Debbie de Heer via debbie.de.heer@topicus.nl of bellen/appen via 06-17602449. Of solliciteer direct via onderstaand formulier!


Na het versturen van jouw sollicitatie ontvang je direct een ontvangstbevestiging, zodat je weet dat we jouw gegevens goed hebben ontvangen. Debbie neemt vervolgens telefonisch contact met je op. Is er van beide kanten een match? Dan nodigen we je graag uit bij ons op kantoor in Deventer. Bij dit gesprek sluit een teamlid en/of een manager uit het team aan. Klikt het dan nog steeds van beide kanten? Dan doen we je een mooi aanbod. Het aanvragen van een VOG kan een onderdeel zijn van de procedure, de kosten hiervan zijn voor Topicus.

Trainees aan het woord

Contactformulier Traineeship software developer .NET

Choose file
or

Vragen? Bel of mail gerust

@
Anouk Zweverink Recruiter 0620735043Nu bellen