Header Afbeelding werken bij Topicus

Zorgverzekeraars

Iedereen moet kunnen vertrouwen op goede en betaalbare zorg. Nu, morgen en over dertig jaar. Dat kan alleen wanneer we de financiële afhandeling van onze zorg zo slim mogelijk inrichten. Dat doen we bij Topicus Zorgverzekeringen.

Zorgverzekeraars

Ons platform FORCE ZBO zorgt ervoor dat iedere zorgverlener, zorginstelling en jij als verzekerde op de juiste manier betaald worden door zorgverzekeraars. Iedere seconde van de dag, op een veilige manier, met zo min mogelijk menselijke handelingen. Dat maakt ons een onzichtbare, maar onmisbare kracht op de achtergrond van de zorg in Nederland. <br>

De uitdaging

Wanneer je zorg ontvangt treedt een enorm proces van financiële stromen in werking. Geld naar bijvoorbeeld je huisarts, een specialist, de apotheek, GGZ instelling en eventueel andere zorgverleners. Afgestemd op jouw verzekeringspakket. Dat ingewikkelde proces vindt miljoenen keren per dag plaats. En met alleen maar toenemende zorgkosten, wordt dit alleen maar meer. Hoe zorg je dat zulke processen foutloos, veilig en efficiënt blijven verlopen, zodat de zorg blijft draaien en de zorg toegankelijk blijft voor iedereenOnze impact

Ons platform FORCE ZBO verwerkt meer dan een kwart van alle zorgdeclaraties in Nederland. Miljoenen declaraties per dag, voor meer dan 12 miljard euro per jaar. Daarin wordt ruim 98% automatisch gecontroleerd en doorgevoerd, zodat veruit de meeste betalingen direct worden geregeld. Mensen zijn daarvoor amper nodig. En dat betekent dat we extra handen vrij maken voor het verder verbeteren, innoveren en toekomstbestendig maken van de zorg.


Jij op de werkvloer

Je werkt met 26 collega’s in 4 teams aan de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening, voor verzekeraars. Aan technische optimalisaties, doorvoering van nieuwe wet- en regelgeving of bewaking van onze systemen. Je analyseert, test software en werkt nauw samen met je team én onze klanten aan complexe, belangrijke projecten die we met onze kennis en ervaring altijd weer tot een goed resultaat brengen. 


De werksfeer

We nemen onze verantwoordelijkheid in de zorg heel serieus, maar dat geldt ook voor ons werkplezier. We werken met een hecht team, waarin we samen pittige projecten dragen, maar ook goed naar elkaar omkijken én zorgen voor een gezonde werk-privébalans. Dat zorgt voor een ontspannen werksfeer en weinig hiërarchie, waar je de ruimte krijgt om te leren en groeien.


Onze technieken

  • .net
  • Angulare
  • Docker
  • Kubernetes
  • Azure


Bekend van

FORCE ZBO, de stille kracht achter betaalbare zorg en goed lopenede zorg. Hiermee voorzien we 25% van de zorgdeclaraties in Nederland van een juiste en snelle afhandeling.


Meer weten? Neem contact op

@
Kalle Dijkkamp Recruiter 06-38795166Nu bellen