Header Afbeelding werken bij Topicus

Onze cultuur

Elke maand verwelkomen we veel nieuwe collega’s en wellicht ben jij er daar binnenkort één van. We laten je daarom graag alvast zien hoe het is om deel uit te maken van ons bijzondere bedrijf.

Header Afbeelding werken bij Topicus

Wat doen we voor onze Topicanen?

TopiConf

Inspiratie in het kwadraat: dát is TopiConf, de conferentie voor en door Topicanen. Daar wil je bij zijn! Inspirerende presentaties. Uitdagende workshops. Een mooi moment om ideeën te delen met elkaar. Bekijk hier de aftermovie van de dertiende editie.

Winter Wonderland

Voor de eindejaarsborrel is onze parkeerplaats in Deventer omgetoverd tot een compleet Winter Wonderland. Bekijk hier de aftermovie!

Topicus Gifkikker

Niet in de winkel verkrijgbaar! We zijn de eerste IT-dienstverlener met een eigen biertje, de Gifkikker. Bedacht en ontwikkeld door enthousiaste Topicanen. Het blonde biertje smaakt het beste op een zonnige vrijdagmiddag en wordt nog altijd op ambachtelijke wijze gebrouwen. Hoe brouwen Topicanen bier? Je ziet het hier.

Topicus Game Night

Battle mode on! Online gaming, board games: tijdens de Game Night gaan we de strijd met en tegen elkaar aan.

Topicus Spring Party

Ons jaarlijkse Topicus feest is le-gen-darisch en we hebben 2 jaar gewacht, maar de Topicus Spring Party was het meer dan waard. Bekijk de video.

Topicraft

Hét online kennisdelingsevent voor en door Topicanen! Op een eigentijdse manier jezelf ontwikkelen en discussie voeren met elkaar over actuele onderwerpen zoals: duurzaamheid en diversiteit, software en architectuur, data & security. Bekijk de aftermovie van de 1e editie.

The Race 2 Make It Real

Met behulp van relevante technologieën samen van niets naar impact komen - en dat in zes maanden tijd. Dát is The Race 2 Make It Real. Het is de ultieme uitdaging om jezelf, elkaar en Topicus sterker en beter te maken. The Race 2 Make It Real is dan ook geen race tegen elkaar, maar een divisie overstijgende race om samen verder te komen.

Topicus Hackathon

Tijdens Topicus Hackathon (ook wel 'Doe Je Ding Dag' of ‘Horizon’ genoemd) gooien we het roer even helemaal om. Tijdens de hackathon mag je aan de slag met ideeën die wellicht al heel lang in jouw onderbewustzijn leven, maar waar je in je dagelijkse werk niet aan toe komt. Iedereen krijgt de kans om zijn of haar idee te pitchen en de beste ideeën worden direct uitgewerkt.