Header Afbeelding werken bij Topicus

Voorgezet onderwijs

Onderwijzers hameren er vaak op: We willen ons weer bezighouden met het onderwijzen zelf, en niet continu met papierwerk. Maar het volgen van de ontwikkelingen van de leerlingen is belangrijk. Net zo belangrijk als het onderwijzen.

Voorgezet onderwijs

Dankzij Somtoday, onze softwareoplossing voor het voortgezet onderwijs, hoeven leerkrachten niet te kiezen. Met deze slimme software voor middelbare scholen zorg je ervoor dat de ontwikkeling van leerlingen gevolgd worden, en er nog genoeg tijd overblijft om daadwerkelijk te onderwijzen.

DE UITDAGING

Elke school is anders. Hoe bouw je dan software die aansluit bij de behoeften van alle middelbare scholen in Nederland? Door flexibele software te bouwen. Een leerlingadministratie- en -volgsysteem dat de visie en de dagelijkse praktijk van een school perfect ondersteunt. En dat is precies wat Somtoday doet: Somtoday is een flexibel systeem voor alle facetten van het onderwijs. Denk aan het bijhouden van de leerlingprestaties, kwaliteitscontroles, absentie, het naleven van de AVG-wetgeving, kluisjesbeheer, oudercommunicatie en meer. 

 

ONZE IMPACT

Met onze software Somtoday help je onderwijzers en het schoolbestuur de papieren rompslomp te verminderen. We halen alle randzaken weg zodat scholen zich kunnen richten op de leerlingen. Met onze verschillende modules bieden we scholen precies wat ze nodig hebben. Zodat onderwijzen leuk blijft, en leerlingen worden voorbereid op de wereld van morgen.

 

JIJ OP DE WERKVLOER

Onze teams binnen Somtoday zijn ingedeeld naar propositie en het soort werkzaamheden. We hebben teams die zich bezig houden met ontwikkeling, gebruik en infra. Alle expertises van je collega's samen zorgt ervoor dat Somtoday een duidelijk, efficiënt en gebruiksvriendelijk product is en blijft. En het bijzondere van SomToday is dat we echt alles in-house doen: van ontwikkeling tot sales, relatiebeheer, klantenservice, onderhoud en zelfs de aanschaf en installatie van hardware. 

 

DE WERKSFEER

Bij onze businessline hebben we een heel open en ongedwongen werksfeer. Wil je iets weten, dan loop je gewoon naar elkaar toe. Er moeten veel dingen gebeuren en iedereen heeft z’n eigen verantwoordelijkheid, maar iedereen pakt die uit zichzelf op, wat de sfeer heel ongedwongen maakt.

 

ONZE TOOLS

We werken onder andere met Java (Wicket), Wildfly, Javascript & Angular, GraphQL en Kubernetes.

 

BEKEND VAN

Sometoday. Somtoday wordt gebruikt op grote Voortgezet Onderwijs-scholen zoals Stichting Carmel-college en Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO).

 


Meer weten? Neem contact op

@
Sander Jansen-Soemanta Recruiter onderwijs 06-41370751Nu bellen