Header Afbeelding werken bij Topicus

Regionale gezondheid

Huisartsen zijn de poortwachters van de zorg. Daarom is het belangrijk dat ze zoveel mogelijk tijd besteden aan hun patiënten. Om dit zo goed mogelijk te doen, maken wij slimme software voor huisartsen en andere regionale zorgverleners.

Regionale gezondheid

Software om werk uit handen te nemen, een populatie te bekijken, kunt zien welke patiënten extra hulp nodig hebben, en veel meer. Zo krijgen alle patiënten de tijd, aandacht en zorg die ze verdienen, en houden we Nederland zo gezond mogelijk.

DE UITDAGING

In Nederland hebben we kwalitatieve en goed georganiseerde zorg, die voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Maar de zorg wordt steeds duurder, er zijn steeds minder professionals, én mensen worden steeds ouder. Drie flinke uitdagingen dus. Met onze software VIPLive geven we inzichten, transparantie, en efficiëntie. Hiermee gaan wij de uitdaging aan en helpen wij de goede zorg te behouden.


ONZE IMPACT

Het niveau van de huidige zorg behouden, of zelfs verbeteren, doen we met ons gezondheidsplatform, VIPLive. Hiermee ondersteunen wij de zorg regionaal. Hoe? Rondom een kwetsbare patiënt heb je een groot zorgnetwerk van verschillende hulpverleners. Al deze mensen werken samen om de patiënt heen. Om ervoor te zorgen dat dit allemaal soepel verloopt, er niets over het hoofd wordt gezien, maar er ook geen dubbel werk wordt gedaan, brengen wij zorgverleners samen op VIPLive. We helpen de verschillende zorgverleners preventief te werken om de efficiëntie te verhogen, samenwerkingen te digitaliseren en inzicht te bieden in populaties. Daarnaast vergemakkelijkt VIPLive het extra werk van declaraties en administratie. 

 

JIJ OP DE WERKVLOER

Binnen de businessline Regionale gezondheid sta je niet alleen. Je werkt samen met zo’n honderd collega’s. Je collega’s zijn opgedeeld in verschillende teams met ontwikkelaars, analisten, en dienstverleners. Maar ook zijn er speciale teams die bij huisartsenposten langsgaan, collega’s die verantwoordelijk zijn voor de implementatie, consultants en meer. We hebben een complete afdeling voor Regionale gezondheid, maar werken zonder sales- en marketingteam. En dat is bewust: We leveren goede producten die zichzelf verkopen. 

 

DE WERKSFEER

Iedereen binnen onze businessline heeft zijn of haar specialiteit. En hoe verschillende we daarin ook zijn, we hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen: Huisartsen en andere regionale zorgverleners helpen met het verlenen van goede zorg. We zijn allemaal graag maatschappelijk betrokken, en dat stukje zie je terug in ons product, maar ook onderling naar de collega’s toe. De werksfeer is open, positief, zelfstandig en ondersteunend. 

 

ONZE TOOLS

Bij java:

Front-end: Angular, React, TypeScript, HTML/CSS en Javascript

Backend: Java, Java Wicket, Maven, SQL, Hibernate, Spring-Boot

Database: PostgreSQL

Testen: Cypress en Katalon

Ops: AWS, Docker, GitHub, Jenkins,

 

Bij C#:

Front-end: Angular, TypeScript, HTML/CSS en Javascript, Ionic

Backend: C# (.NET Core)

Database: SQL Server, PostgreSQL

Testen: Cypress en Katalon

Ops: AWS, Docker, GitHub, Jenkins,

 

BEKEND VAN

VIPLive, ons gezondheidsplatform. Zo’n negentig procent van alle huisartsen maakt op de een of andere manier gebruikt ons platform of onze diensten.

 


Meer weten? Neem contact op:

@
Bas Hofman Recruiter 06-53463712Nu bellen